Înregistrare
Or


O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.
3D Arcade Fishing Review
Gameplay7
Grafică8
Sunet5
Pro:
  • Grafică bună
  • Gameplay intuitiv și ușor
Contra:
  • Conținut cam puțin
  • Cerințe de sistem foarte mari
6.7Scor
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

Ieri am pus mâna pe un joc de pescuit, 3D Arcade Fishing. Nu mai văzusem astfel de jocuri de ani buni, de la Saga Bass Fishing parcă. Fiind paralel cu pescuitul nu știam la ce să mă aștept de la joc, dar având „arcade” în nume am zis că nu poate fi chiar așa de complicat și singura mea temere era că va trebui să aștept ore în sir până să pot prinde câțiva pești. Din fericire acest lucru nu s-a întâmplat și experiența a fost decentă.

3D Arcade Fishing te invită să descoperi 15 locații de pescuit realizate impecabil din punct de vedere vizual și plasate în diferite colțuri ale lumii. Tot ce trebuie tu să faci este să prinzi peștele dorit. Pe parcursul jocului deblochezi diferite bețe de pescuit, diferite tipuri de momeală și diferite echipamente care îți permit să prinzi pești din ce în ce mai mari.

3D Arcade Fishing se joacă cu o singură mână, pentru că ai nevoie doar de mouse, deci este genul de joc pe care eu îl consider un simulator bun de pescuit pentru că poți sta în fața calculatorului cu o bere în mână în timp ce începi să prinzi pește și totul se întâmplă mult mai rapid decât în viața reală. Ai în față apa, plină cu pești și trebuie să apeși butonul mouseului, după cum indică pe ecran în zona verde și să încercă să-l tragi spre tine. Unii mai mari îi vei scăpa pentru că nu ai băț suficient de rezistent, dar alții îi vei prinde și ești recompensat când o faci, primind bani și experiență. Acestea le folosești pentru a cumpăra echipament mai bun sau pentru a debloca o nouă zonă de pescuit.

În total sunt 3 lacuri, fiecare oferind câte 5 zone de pescuit. Nu este mult, dar grafica asociată acestora este superbă. Locațiile sunt plasate în 3 zone geografice diferite: pe râul Ruhr în Germania, pe lacul Loch Ness în Scoția și un lac din Alaska. Peștii sunt și ei diversificați și împărțiți pe regiuni, fiind 11 la număr, de la crapi la păstrăvi sau știuci. Ai la dispoziție 3 bețe de pescuit pe care le deblochezi pe parcursul jocului cu ajutorul banilor și 3 mulinete. Ai și 3 tipuri de cârlige și 7 tipuri de momeală pe care le poți debloca de asemenea în joc. Vă las mai jos un video înregistrat în timpul jocului să vă faceți idee despre ce este vorba:

Pe partea de grafică, jocul arată foarte bine, însă cerințele de sistem prezentate pe pagina de Steam sunt cu totul deplasate și inexacte. Cerințele de sistem oficiale spun că ai nevoie de MINIMUM:
OS: Windows 7/8/10 (32/64bit versions), procesor: Dual-Core: 2Ghz, memorie: 2 GB RAM, memorie video: 512MB, iar luându-mă după acestea am instalat inițial jocul pe un laptop Lenovo Thinkpad T510 cu Windows 7, procesor i5 de a doua generație, 8 Gb RAM și placă video Nvidia de 1 Gb și jocul a fost practic de nejucat. Sacada în ultimul hal și cu setările grafice puse pe minim. L-am jucat pe un i5 de a șasea generație, 6600k, cu 16 Gb RAM și placă video Nvidia GTX970 și pe această configurație a rulat bine. Grafica este bună, apa are efecte speciale, peștii și modelele grafice sunt realizate bine, dar aceasta vine cu costuri al performanță după cum am spus mai sus. Sunetul este slăbuț în schimb, melodia din meniu fiind plată și devine iritantă, iar în timpul jocului efectele sunt minimaliste.

3D Arcade Fishing nu are foarte mult conținut, dar nici prețul nu este prea mare, așa că eu cred că va fi apreciat de amatori dar nu și de pasionații împătimiți ai sportului. Trebuie însă să aveți în vedere faptul că jocul nu va rula pe orice paletă de calculator și aveți nevoie de un sistem destul de puternic pentru a-l rula și acest lucru nu e specificat pe pagina produsului. Per total jocul este bunicel, fără a fi însă spectaculos în nici un fel.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat: