Înregistrare
Or


O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.
911 Operator Review
GAMEPLAY7.5
GRAFICĂ ȘI SUNET7
RAPORT CALITATE/PREȚ8
7.5Overall Score
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

911 Operator este un joc 2D produs și dezvoltat de Jutsu Games, distribuit de PlayWay S.A., lansat pe 24 februarie 2017.

Jocul poate fi achiziționat de pe Steam la prețul de 14,99 euro. Tot pe data de 24 februarie a fost lansat și un DLC al jocului 911 Operator ce conține mașini și echipamente de intervenție. DLC-ul îl puteți achiziționa tot de pe Steam  la prețul de doar 3,99 euro.

Să aruncăm o privire la trailer-ul oficial al jocului:

Gameplay

În 911 Operator lucrezi ca dispecer pentru echipajele de intervenție, în orașele mari ale lumii și chiar și în orașul tău.

Jocul vine alături de o carieră în care ai câteva orașe impuse de producător, unde trebuie să coordonezi echipele de intervenție.

Partea frumoasă a jocului după părerea mea este  „Free Game”-ul, unde îți poți alege chiar și orașul în care locuiești, în caz că are un număr mai mare de locuitori, și să păstrezi situația sub control pe străzile unde tu ai trăit și continui să trăiești.

După fiecare intervenție facută la timp se acumulează o sumă de bani și după tura ta îți poți achiziționa echipaje noi, mașini și echipamente pentru o nouă zi, într-un oraș care poate scăpa de sub control în orice secundă.

Echipajele sunt împărțite în 3 culori:

  • Echipajele de poliție sunt marcate pe hartă cu albastru.
  • Echipajele de prim ajutor și ambulanță sunt marcate pe hartă cu alb.
  • Echipajele de pompieri și descarcerare sunt marcate pe hartă cu roșu.

După fiecare apel primit la numărul de urgență 911 vei descoperii o nouă poveste și o nouă provocare. 911 Operator iți oferă posibilitatea de a interacționa chiar tu cu cei care sună pentru a lua decizia corectă, unele apeluri te vor pune pe gânduri, ele fiind cu subînțeles, persoane care comandă pizza la 911 dar de fapt ele sunt ținute ostatice.

911 Operator oferă jucătorilor:

  • Peste 140 de apeluri/intervenții diferite
  • Proceduri reale de prim ajutor în engleză la fiecare loading screen.

Grafică și Sunet

La capitolul de grafică nu avem multe de spus fiind un joc 2D în care tu ca dispecer vezi doar harta cu echipajele localizate prin GPS.

Însa sunetul este unul de excepție, acesta cuprinde peste 50 de dialoguri diferite inregistrate bazate pe fapte reale: uneori serioase și dramatice, alteori amuzante și iritante.

Raport Calitate/Preț

În cazul în care preferi genul ăsta de jocuri 911 Operator este cea mai bună alegere in raport calitate/preț. La prețul de doar 14,99 euro, 18,98 euro cu tot cu DLC jocul oferă momente plăcute, momente de tensiune și lasă loc și de câteva „rage-uri” în cazul unui temperament mai aprins.

Concluzie

În concluzie 911 Operator este jocul în care iți poți îmbunătății strategia și simtul de detectiv. După câteva ore bune de joc înca nu m-am plictisit sau nu mi-am pierdut interesul față de acest joc, și îl joc cu placere chiar dacă nu e un shooter care să te țina conectat, să te țina in priză, e jocul perfect pentru mine dupa o zi grea, când vreau momentul de relaxare.

Recomandarea mea este să încercați jocul 911 Operator iar apoi nu veți regreta zecile de ore pierdute în joc.

 

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat: