Înregistrare
Or


O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Între lansarea unei noi linii de procesoare și pregătirea pentru o dezvăluire mare la Computex 2017, AMD a fost foarte ocupat. Primele CPU-uri ale lui Ryzen, în timp ce au fost laudate, au fost criticate pentru problemele rapide legate de viteza memoriei. Ca rezultat, AMD a lansat o serie de actualizări microcod AGESA în ultimele săptămâni, în efortul de a rezolva problemele. Mai degrabă decât să-și ceară scuze, totuși, AMD a dat vina direct pe producătorii de plăci de bază. Acuzația a fost făcută de James Prior, managerul de dezvoltare a canalelor AMD.

Potrivit lui Prior, performanța slabă a memoriei lui Ryzen s-a datorat faptului că producătorii grăbesc în panoul de chipset B350. El a declarat către Forbes:
„Chiar sunt doar placile de baza ale chipsetului B350 pe care observăm această problemă a memoriei. Acesta este un lucru negativ pentru producătorul care a investit mult timp în acea placă ce vrea să mențină viteze mari ale memoriei.”
Cele mai multe plăci B350 pot atinge 2.933MHz fără probleme și unele pot face 3200MHz.

„A da vina pe producătorii de plăci de bază a fost poate puțin cam nedreapt, mai ales că acestea oferă platforme pentru procesoarele AMD. Pare ciudat, de asemenea, că toți producătorii de plăci de bază par să aibă un anumit nivel de compatibilitate cu anumite viteze de memorie. Acest lucru indică faptul că vina sau problema era ceva ce se putea repara imediat?

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat: