Înregistrare
Or


O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.
Aragami Review
Poveste8
Sunet6.5
Gameplay7
Grafica7
7.1Scor
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

Aragami este un joc third person care se bazează pe furișare. Jocul s-a lansat pe data de 4 octombrie 2016, iar eu am avut ocazia să petrec câteva momente în el.

Poveste

Personajul principal este Aragami, un spirit răzbunător cu puterea de a controla umbrele. El a fost invocat de Yamiko, o fată luată prizonieră în fortăreața Kyuryu. Pornește într-o călătorie întunecată plină de sânge și secrete pentru a descoperi adevărul despre Aragami. Infiltrează-te în orașul Kyuryu cu ajutorul puterilor supranaturale și luptă împotriva luminii cu întunericul. Descoperă o poveste despre două suflete diferite, unite de destinul care depășește timpul și memoria.

Gameplay

Sistemul de luptă este foarte bine făcut și original. La început nu aveam speranțe prea mari în legătură cu acest joc, dar după 3o de minute de gameplay mi-am dat seama că m-am înșelat. Jocul îți oferă mai multe modalități de a trece fiecare nivel. Poți juca ca un spirit fără milă și să îți ucizi toți inamicii sau poți juca retras, ca un ninja și să o salvezi pe Yamiko pe ascuns fără să avertizezi gărzile palatului. Pentru a o putea salva ai nevoie de niște talismane pe care le strângi la anumite capitole în joc.

Puterile lui Aragami sunt foarte originale și eu chiar nu am mai întâlnit așa ceva până acum. Cum Aragami este făcut din umbre, el poate să își creeze o umbră în jurul lui și să devină invizibil, se poate teleporta prin umbre și cu ajutorul lor își poate distrage inamicii în diferite moduri, cât mai creative. Animațiile care apar atunci când ucizi un inamic sunt foarte bine realizate și sunt destul de multe, ceea ce face ca unele dintre ele să apară destul de rar. Aragami poate fii personalizat astfel încât jucătorul să fie liber să aleagă cum vrea să își creeze povestea. Există și skinuri care pot fi câștigate.

În general jocurile de tip stealth sunt de două tipuri. În primul tip se încadrează jocurile de acțiune care pretind că furișatul ar fi foarte important, până când ești prins într-o cameră plină cu inamici și ești capabil să scapi de acolo, omorându-i pe toți, iar al doilea tip sunt cele ce Aragmi.

Aragami este un joc stealth tradițional, în care este nevoie de doar un inamic alertat și jocul se cam termină.

Nu există probleme de performanță, jocul se mișcă perfect în orice condiții. Eu nu am întâlnit niciun bug în tot timpul în care am jucat.

Grafică și poveste

Stilul grafic este special, asemănător ce cel al desenelor animate, dar se potrivește perfect acestui tip de joc.

Muzica este specifică japoneză, calmă și nu am simțit niciodată ca jocul sau sunetul să mă deranjeze. Dialogurile dintre Aragami și Yamiko sunt în japoneză și au fost modificate astfel încât să îți ofere impresia că nu două persoane normal vorbesc, ci două spirite.

Concluzie

Aragami este un joc numai bun pentru a te relaxa, muzica personajele, dialogurile, totul creează o atmosferă foarte plăcută. Eu am terminat jocul foarte rapid, pentru că m-a atras foarte tare și m-a făcut curios să aflu povestea lui Yamiko, dar și să aflu cine a fost Aragami în trecut.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat: