Register
Or


A password will be e-mailed to you.

În cadrul E3 2017, ASTRO Gaming a prezentat o nouă linie de produse destinate tuturor consumatorilor casnici denumită ASTRO A10 Gaming Headset. Concepute pentru a fi accesibile oricărui gamer, căștile ASTRO A10 îmbină calitatea recunoscută ASTRO, confortul și înalta fidelitate audio la un preț accesibil. Căștile A10 sunt compatibile cu familia Xbox One, Windows PC, Mac, PlayStation®4, dispozitive handheld și mobile ș ise mulează perfect și pe toate căștile VR.

Urmăriți video-ul de prezentare:

Având o bandă confortabilă și ajustabilă, protecție la urechi din spumă cu memorie, „tunate pentru gaming” cu ASTRO Audio™, microfon de înaltă fidelitate și calitate, căștile ASTRO A10 Gaming Headset vor să-și facă intrarea pe piața consumatorilor low-budget, fiind disponibile la un preț de $60 USD pe site-ul producătorului (www.astrogaming.com) sau $100 dacă sunt cumpărate împreună cu MixAmp M60 pentru Xbox One.

Specificațiile tehnice ASTRO A10 Gaming Headset includ:

  • ASTRO Audio – “Tuned for Gaming” – tehnologia proprietară ASTRO creată de experți în sunete, care aduce performanță și acuratețe audio din orice sursă.
  • ASTRO Comfort & Quality –  Concepute pentru sesiuni prelungite de gaming, având spumă cu memorie pe urechi și cap, căștile ASTRO A10 sunt confortabile, ușoare și ușor de ajustat. Materialele sunt de înaltă calitate și rezistente în timp și la șocuri.
  • Precision Boom Mic – Căștile ASTRO A10 includ un microfon precis omnidirecțional optimizat pentru Xbox One, Windows PC, PlayStation 4, Mac, și alte dispozitive media.
  • Platform Compatibility – Căștile ASTRO A10 sunt 100% compatibile cu Xbox One, Windows PC, PlayStation 4, Mac, VR, dispozitive handheld și mobile.  Conexiunea pe fir poate fi ușor comutată de pe o sursă pe alta.
Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat: