Înregistrare
Or


O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Angry Mob Games anunță că jocul său competitiv cu lupte, Brawlout, este însfârșit disponibil pe Steam Early Access. Fiind proiectat să fie jucat în local multiplayer și online, Brawlout combină mecanicile unui platform fighter cu mișcările și ritmul unui fighter tradițional în timp ce exclude mecanica de blocare a atacurilor, formând un sistem bazat pe mișcare fluidă și combo-uri.

Brawlout este un brawler animat cu un ritm rapid de joc care aduce multe caracteristici noi genului beat-em up, fie că îți dorești să joci acasă singur sau cu prietenii pe canapea sau chiar să concurezi în campionate online”, a spus Bogdan Iliesiu, directorul executiv al Angry Mob Games. „Lansarea pe Steam Early Access este doar primul pas înspre construirea universului Brawlout, iar în viitor plănuim să introducem o campanie singleplayer cu multe provocări, totul acompaniat de personaje mai multe personaje, caracteristici de gameplay alte suprize.”

La lansare, jocul are șase luptători și găzduiește câte patru în meciurile locale sau online, inclusiv în turneele online, toate acestea pe lângă o campanie singleplayer. Fiecare luptător are anumite avantaje, printre care se numără atacuri la distanță cu proiectile puternice și poate fi evoluat cu mai multe opțiuni de combo sau cu alte mișcări avansate. De asemenea, în luptă jucătorului i se umple un Rage Meter, care alimentează atacuri speciale mult mai puternice. Brawlout aduce mecanici noi ca să mențină acțiunea fluidă și rapidă.

brawlout

Fiecare luptător din Brawlout are propriul stil de joc. Fie că e un wrestler calculat sau un maniac fără control, există un luptător pentru fiecare jucător în Brawlout. Jocul găzduiește meciuri rapide între 2-4 jucători, ranked ladder, lobby-uri private și Brawlout TV în care pot fi urmărite meciuri live și pot fi revizualizate meciuri terminate. Brawlout se concentrează în special pe lupta agresivă cu un ritm rapid care face ca acest platform fighter să fie așa de amuzant de privit și jucat.

Brawlout este acum disponibil pe Steam Early Access la prețul de 19,99 euro și este programat pentru lansare pe Xbox One și PlayStation 4 în a doua jumătate a anului.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat: