Înregistrare
Or


O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Dezvoltatorul People Can Fly și editorul Gearbox sunt încântați să anunțe că Bulletstorm: Full Clip Edition a fost lansat astăzi pe consolele PlayStation 4 și Xbox One, cât și pe platforma Windows PC.

Fiind echipat cu texturi high-resolution, cu un framerate îmbunătățit, o coloană sonoră de calitate și cu abilitatea să ruleze la rezoluție 4K pe PS4 Pro și PC, această versiune upgradată a firs-person shooterului plin de acțiune vine cu întreaga listă de DLC-uri lansate anterior și cu conținut nou-nouț.

Pentru prima oară până acum, jucătorii vor avea șansa să joace drept Duke Nukem. Având replici noi și reînregistrate ale vocii lui Duke, St. John, Duke Nukem’s Bulletstorm Tour va aduce conținut nou care îl înlocuiește pe personajul principal Grayson Hunt cu regele însăși și le va oferi jucătorilor o perspectivă diferită spre shooterul clasic.
Duke Nukem’s Bulletstorm Tour este acum disponibil odată cu achiziția digitală la 4,99$.

full

„Toată lumea de la studioul People Can Fly este fericită să readucă experiența Bulletstorm gamerilor din întreaga lume”, a afirmat Sebastian Wojciechowski, președintele companiei People Can Fly. „Echipa s-a dedicat întru totul acestui proiect și a lucrat neîncetat ca să se asigure că aceasta va fi cea mai rafinată experiență Bulletstorm pentru fanii de pe tot globul. Suntem încântați să aducem această franciză, care se află în inimile noastre, tuturor gamerilor noii generații.”

  • Pachetul complet – Întreg conținutul lansat până acum, inclusiv pachetele Gun Sonata și Blood Symphony, acum și pe platformele moderne;
  • Noua campanie Overkill – După ce ai terminat campania principală, fă-ți de cap cu acest mod de joc nou cu un arsenal de puști fără vreo restricție;
  • Hărți Echo noi – Acum jucătorii își pot etala aptitudinile pe cele șase hărți noi în modul Echo;
  • Aspect vizual îmbunătățit – Jocul vine echipat cu modele, hărți și animații actualizate, toate rulând la 60 FPS pe toate platformele;
  • Arta distrugerii – Poți face ravagii dacă îmbini combo-urile cu funia și loviturile cu piciorul cu abilitatea de tras cu armele într-un mod rapid;
  • Sonor impecabil – Fii dirijorul unei orchestre de haos cu noile efecte sonore;
  •  Duke Nukem’s Bulletstorm Tour – Joacă prin întreaga campanie Bulletstorm: Full Clip Edition drept Duke Nukem, având replici noi de la Jon St. John, vocea originalului Duke.

„A fost o onoare să lucram cu People Can Fly pentru a ajuta la aducerea gamerilor noi în franciza construită de People Can Fly, Bulletstorm”, a spus Steve Gibson, șeful de la Gearbox Publishing. „Bulletstorm: Full Clip Edition este într-adevăr versiunea definitorie a jocului deoarece urcă experiența de joc la un nou nivel de prezentare și fidelitate grafică care a întrecut așteptările. Fie că asta e prima oară când te joci în acest univers, fie că te reîntorci în Stygia, te așteaptă o experiență nouă și incredibilă.”

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat: