Înregistrare
Or


O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Nici nu s-a lansat bine Playstation 4 Pro că deja există discuții și zvonuri despre Playstation 5. Unul dintre cei mai importanți și mai de încredere analiști care se ocupă cu studiul pieței consolelor, Michael Pachter, a spus că noua consolă produsă de Sony ar putea ajunge pe rafturile magazinelor mai târziu decât ne-am putea aștepta.  Vorbind cu GamingBolt, analistul Michael Pachter a sugerat că PS5 ar putea fi lansat în 2019, iar consola va fi o „jumătate de pas” de upgrade, similar cu modul în care PS4 Pro a fost considerat „jumătate de pas” pe PS4.

Pachter a declarat într-un interviu că se asteaptă ca noul Playstation să fie lansat mai degrabă în, decât în 2018, și că pasul va fi făcut așa târziu din cauza timing-ului care trebuie respectat în ceea ce privește dezovltarea televizoarelor. Sony vrea să scoată o consolă foarte performantă atunci când cota de piată a televizoarelor 4K va atinge măcar 50%, cel puțin în Statele Unite ale Americii, și măcar 35% per total, în lume. Chiar dacă nu multă lume este de acord cu Pachter, punctele pe care acesta le atinge în pronosticul său răman la fel de valabile.

Estimările lui Pachter diferă de un raport anterior în care un alt analist, Damian Thong de la Macquarie Capital Securities, a oferit propria estimare, cum că PS5 ar putea fi lansat în 2018. Anul viitor ar părea un pic pripit, dar din nou, Xbox One X este considerabil mai puternic decât PS4 Pro.

Pentru ca Sony să permită Microsoft să fie an la conducere nu pare să aibă sens, dar credem că va trebui doar să așteptăm și să vedem.

Intre timp, 2019 se simte inca prea devreme pentru tine in ceea ce priveste upgrade-urile?

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat: