Înregistrare
Or


O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Cities: Skylines, jocul de construire a orașelor de la Colossal Order, va fi lansat pe Xbox One în 21 aprilie, conform anunțului făcut de Paradox Interactive.

Portarea este munca celor de la Tantalus Media și a fost anunțată pentru prima oară în august, 2015. Cities: Skylines va fi vândut la prețul de 39,99$ și va include After Dark, prima expansiune a jocului. Și o versiune pentru Windows 10 va mai include After Dark și va costa 39,99$.

skylines

After Dark a adăugat un ciclu de noapte și ziuă în joc, cât și infrastructură nocturnă pentru managerii care vor să o includă în planurile lor de construcție. Au fost anunțate planuri despre alte DLC-uri, Snowfall și Natural Disasters, dar nu au fost oferite detalii despre acestea. Un pachet DLC, Match Day, a adăugat clădiri cu funcții sportive în listă.

Cities: Skylines și-a sărbătorit aniversarea de doi ani în luna martie, anunțând că a vândut peste 3,5 milioane de copii ale jocului pe PC, Linux și Mac. Rămâne de văzut dacă va avea același succes și pe consola de la Microsoft.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat: