Înregistrare
Or


O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

În curând, jucătorii de pe Xbox One vor ajunge ei înșiși să experimenteze cum se simte când sunt aruncați într-un teren gol și când sunt forțați să supraviețuiască sub cerul deschis. Funcom a anunțat astăzi că jocul de supraviețuire Conan Exiles, care a vândut o jumătate de milion de exemplare în prima lună pe PC, va ajunge în previzualizare pentru Xbox One pe data de 16 august 2017. Studioul este de asemenea încântat să anunțe că expansiunea gratuită de va fi lansată atât pe PC, cât și pe Xbox One la aceeași dată. Astăzi, Funcom a lansat primul videoclip și imagini de la expansiune, oferind jucătorilor o privire la noua regiune a lumii lui Conan, pe care o vor explora în curând.

Funcom este, de asemenea, încântat să împărtășească faptul că va actualiza Conan Exiles pentru Xbox One X la o dată ulterioară, profitând de puterea hardware superioară a sistemului pentru a aduce lumea lui Conan barbarul la viață într-o rezoluție frumoasă de 4K.

După a fost prezentată actualizarea la E3 în această săptămână, Funcom va dezvălui extinderea în întregime în această vară. Fanii sunt rugați să urmeze http://www.conanexiles.com/expansion unde vor fi lansate noi capturi de ecran, videoclipuri și informații.

De la lansarea în early acces la 31 ianuarie 2017, echipa de dezvoltare a lucrat neobosit pentru a introduce nou conținut, a îmbunătățit mecanica și a rezolvat bug-uri. Echipa a adăugat arme de asediu, o nouă temniță, un sistem de colorare, o armură și arme noi, noi decorațiuni, piese de construcție noi și multe altele. Jocul va renunța la early acces și va fi lansat integral pe PC, Xbox One și PlayStation 4 în Q1 2018.

Conan Exiles a devenit rapid o lovitură uluitoare cu publicul de supraviețuire din lume, vânzând aproape o jumătate de milion de unități în prima lună. Conan Exiles este un joc de supraviețuire online în care jucătorii pot construi de la case mici până la orașe întregi, pot explora o lume uriașă, se alătură echipei altor jucători sau căuta să-și domine dușmanii prin lupta brutală împotriva jucătorului.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat: