Înregistrare
Or


O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Seria va fi disponibilă începând cu 8 octombire pentru Xbox One și PlayStation 4 cu un sezon special „Disc Pass”, care va include primul episod al sezonului, precum și accesul la descărcare pentru toate episoadele ulterioare și posibilitatea de a vă conecta online.

În acest ultim capitol, atât Bruce Wayne, cât și Batman vor fi forțați să primească noi roluri precare. The Riddler s-a reîntors pentru a teroriza Gotham City, iar puzzle-urile lui groaznice prevestesc o criză și mai mare. Odată cu sosirea unui agent federal nemilos și întoarcerea unui Joker încă în devenire, Batman trebuie să navigheze în alianțe îngrijorătoare, în timp ce Bruce Wayne întreprinde o serie de înșelări periculoase.

Acest nou sezon va fi accesibil atât fanilor mai vechi ai seriei, cât și noilor veniți. În acest sezon se va include și funcția „Crowd Play” a lui Telltale, care va permite prietenilor și familiei să se angajeze împreună în aventură, ajutând la stabilirea direcției povestirii de pe orice dispozitiv mobil cu o conexiune la internet.

Batman: Enemy Within va fi un produs separat de primul sezon al lui Batman: The Telltale Series și este licențiat de Warner Bros Interactive Entertainment și este bazat pe caracterul iconic al lui DC. Al doilea sezon va fi disponibil pe Xbox One, Playstation 4, PC, Mac, iOS și Android. Seria este în curs de dezvoltare și nu a fost incă evaluată de CERS.

Mai jos aveți o galerie cu câteva secvențe din joc:

Această prezentare necesită JavaScript.

 

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat: