Înregistrare
Or


O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Pregatiti-va de actiune!

Astazi, Warner Bros. Interactive Entertainment a lansat un nou video cu detalii asupra gameplay-ului Cars 3: Driven to Win, viitorul joc de curse inspirat de Disney • Pixar’s Cars 3. Acesta prezinta indragitele personaje precum Lightning McQueen si Cruz Ramirez, si noul rival Jackson Storm luptand pentru a deveni Ultimate Champions.

Videoclipul evidentiaza o gama larga de curse in Cars 3: Driven to Win, incluzand:

  • 6 moduri de joc palpitante:

o    Race: Jucatorii pot concura impotriva lui Lightning McQueen si a bandei pentru a se perfectiona pentru provocarea finala.

o    Stunt Showcase: Jucatorii se pot lansa folosind rampe pentru a efectua cat mai multe trick-uri inainte de expirarea timpul, dobandind puncte pentru trick-uri si aterizari reusite.

o    Best Lap Challenge:  Jucatorii pot concura impotriva celui mai bun timp al lor, in incercarea de a stabilii un nou record.

o    Playground: O zona in care jucatorii pot concura, pot face cascadorii si pot participa la provocari sau pur si simplu se pot plimba in propriul ritm. Nu exista reguli! Practicati cascadorii, participati la provocari sau pur si simplu faceti o croaziera de distractie.

o    Takedown: Colecteaza si utilizeaza o varietate de power-up-uri pentru a elimina cat mai multe crash kart-uri posibil, si cand timpul se scurge, jucatorul cu cele mai multe puncte castiga.

o    Battle Race: Jucatorii pot colecta si utiliza power-up-uri, punandu-si masinile la incercare in curse impotriva familiei si prietenilor pentru a deveni Ultimate Champion.

  • 4 evenimente Master Level, versus Mater the Greater, Miss Fritter, Chick Hicks si Jackson Storm

Urmariti video cu locatiile celebre din film si abilitatile de curse in cel mai nou videoclip aici:

 

Cars 3: Driven to Win va fi disponibil incepand cu 16 iunie 2017 pentru PlayStation®4, PlayStation®3, Xbox One, Xbox 360, Nintendo Switch ™ si Wii U ™. Se pot face precomenzi acum pentru toate consolele, inclusiv precomenzi digitale pentru PlayStation®4, Xbox One și Nintendo Switch ™.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat: