Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/steamgames/public_html/index.php:3) in /home/steamgames/public_html/wp-content/plugins/post-views-counter/includes/counter.php on line 276
Edengrad primește un update important de Steam Summer Sale
Înregistrare
Or


O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Edengrad este un MMORPG hardcore survival cu o lume post-apocaliptică, care are unele dintre cele mai bune caracteristici întâlnite și în jocuri ca Fallout, Mad Max și Wasteland.

Jocul are loc într-o lume contaminată în urma multor războaie la nivel global. Numai o fracțiune din întreaga societate a reușit să supraviețuiască tumultului, dar din cauza poluării excesive, și aceasta a dispărut. Cei aleși au părăsit Pământul și au fost transportați pe Lobos, o planetă din Alpha Centauri și au pierdut contactul cu Terra.

După mulți ani de la distrugeri, guvernul a regenerat ecosistemul Pământului folosind mașinării numite Hydra. În joc, jucătorul controlează un personaj care este strănepotul unuia dintre primii locuitori a unui buncăr și un mercenar al organizației W.A.R.P.

Dezvoltatorul lui Edengrad a îmbogățit gameplayul cu caracteristici noi. Jucătorii vor putea acum să participe la războaie între orașe. Creatorul mai introduce noi animații, hărți, un nou sistem de plantare, noi obiecte pentru construcții și abilități, cum ar fi „First Aid” care le permite jucătorilor să își vindece aliații. Pe lângă toate acesta, jucătorii se vor putea bucura de un gameplay mai stabil din cauza serverelor îmbunătățite.

Steam Summer Sale începe pe 22 iunie 2017.

Pentru mai multe informații despre joc, vizitează site-ul oficial: http://edengrad.net/en/

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat: