Înregistrare
Or


O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Fortnite este un survival, sandbox, co-op dezvoltat de People Can Fly împreună cu Epic Games. Jocul s-a lansat în early access pe data de 25 iulie 2017 pe PC,PlayStation și Xbox One.

Epic Games sunt foarte cunoscuți pentru jocurile competitive dezvoltate, printre ele se numără Unreal Tournament și Gears of War. Spre deosebire de titlurile amintite mai devreme, Fortnite este mult mai prietenos. El este un shooter cooperativ bazat pe diferite clase în care jucătorii caută resurse, obiecte folositoare și își construiesc capcane sau un fort care ar trebui să îi protejeze de valurile de zombi. Compania a plănuit ca jocul să fie gratuit când va fi gata de lansare, adică în anul următor, dar dacă vrei să distrugi zombi împreună cu prietenii poți cumpăra varianta actuală a jocului și astfel îi ajuți pe cei de la Epic Gams să testeze jocul.

 

Terenul și harta sunt generate automat și la întâmplare. Jucătorii vor avea acces la o varietate de arme de la cele clasice de foc precum pistol, mitralieră, sniper și shotgun la arme de tip melee, Katana. În joc vor exista 4 clase din care vei putea alege ninja, outlander, solider și constructor, fiecare clasă va avea o putere specifică, de exemplu doar constructorul va putea construi pereți înalți, ninja-ul este mult ai bun cu katana decât ceilalți. Pentru a face rost de resurse, jucătorii vor distruge obiecte din mediul înconjurător, de la copaci și pietre la mașini și pereți.

Jocul este descris de către Tim Seeeny, fondatorul Epic Games, ca fiind o combinație între Minecraft și Left 4 Dead.

Pe tot parcursul perioadei în care l-am testat pot spune că nu am găsit probleme legate de performanță. FPS-ul foarte stabil, fără scăderi bruște sau freeze-uri. Ideea jocului mi se pare foarte originală, iar grafica este în stilul desenelor animate, culorile folosite sunt deschise și îi dau un aer propriu și plăcut jocului. Eu m-am simțit foarte bine în joc și îl recomand, chiar dacă deocamdată versiunea standard costă 40 de euro, iar versiunea Limited 150 euro, cam sump având în vedere că jocul va fi gratuit.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat: