Înregistrare
Or


O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

O nouă actualizare pentru shooter-ul clasic Half-Life de la Valve a fost lansată, la aproximativ 19 ani după ce jocul a ieșit inițial în 1998.

Notițele oficiale cu patch-uri nu menționează nimic care să pară interesant, dar faptul că jocul încă primește actualizări după atâta timp de la lansare este notabil. În mod specific, această actualizare stabilește un număr de scenarii de avarie, notițele cu patch-uri acordând mulțumiri speciale celor care au trimis rapoartele cu erori.

În plus, jocurile Half Life, Blue Shift și Opposing Force au fost de asemenea lansate. Aceste patch-uri fixează și o serie de scenarii de accidente și multe altele. Puteți observa notele cu patch-uri de la Half-Life din 11 iulie mai jos.

  • Eroare accidentală la introducerea anumitor șiruri de caractere incorecte în consolă. Mulțumiri lui Marshal Webb de la BackConnect. Inc pentru că a raportat acest lucru.
  • Eroare fixă la încărcarea unui fișier BSP malformat special creat. Mulțumiri lui Grant Hernandez (@Digital_Cold) pentru că a raportat acest lucru.
  • Fișiere SAV, fișiere defecte care permit scrierea de fișiere arbitrare în dosarul jocului. Mulțumiri lui Vsevolod Saj pentru că a raportat acest lucru.

Lasa un comentariu

One Response

%d blogeri au apreciat: