Înregistrare
Or


O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

SCS Software a lansat pe 7 iunire, 2017 o nouă expansiune pentru cel mai recent simulator lansat de aceștia, American Truck Simulator. Noul DLC numit Heavy Cargo Pack conține o serie de remorci agabaritice adaptate la stilul american.

Fiind un fan al simulatoarelor pot clasifica acest DLC ca cel mai complicat și complex DLC lansat până acum pentru American Truck Simulator. Acelaș DLC a fost lansat și pentru Euro Truck Simulator 2 însă mărfurile de mare tonaj sunt transportate cu remorci adaptate stilului european și camioanelor europene de mare putere.

Având în vedere că remorcile cântăresc peste 25 de tone avem nevoie puterea americană care se poate găsi doar sub capota unui camion american kenworth sau a unui peterbilt. Odată cu lansarea DLC-ului jocul a primit și un update free pentru mici modificări ale camionului, cum ar fi noi motoare adaptate la greutatea care sunt supuse să le transporte și câteva accesorii pentru semnalizarea camionului cum că transportați remorci agabaritice cu mărfuri de mare tonaj, cum ar fi tractor pe șenile, buldozer, transformator, etc.

Față de remorcile agabaritice europene cele americane au mai multe puncte de virare acestea fiind foarte lungi, în acest fel manevrabilitatea acestora devine mai dificilă și oferă vechilor jucători de simulatoare o nouă provocare nefiind un job prea ușor când transporți acest tip de marfă.

În cazul în care sunteți un nou venit prin lumea American Truck-ului respectiv Euro Truck-ului SCS vine în ajutorul vostru un pachet care vă oferă alături de o mică reducere alte două DLC-uri și Heavy Cargo Pack DLC pentru ATS, pachetul îl puteți găsi sub numele de SCS Cargo Addict și conține doar expansiuni care țin de remorci și mărfuri.

DLC-ul își menține după câteva zile de la lansare o rată pozitivă la review-ul acestuia de pe steam astfel putem că SCS Software a facut din nou o treabă bună de lungă durată. „Cheers, SCS Sofware!”

Heavy Cargo Pack DLC poate fi achizițonat de pe Steam la prețul de doar 4.99 de euro.

 

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat: