Înregistrare
Or


O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Ca în fiecare lună, mai jos am listat jocurile mari care apar în luna iunie a acestui an. Trebuie menționat că vor apărea și alte titluri în luna respectivă, dar nu au primit o dată exactă de lansare. Poți găsi aici lista cu lansările de jocuri ale lunii precedente.

2 IUNIE:

Tekken 7 (PlayStation 4, Windows PC și Xbox One) – Povestea single-player din Tekken 7 va avea o combinație de cinematics preîncărcate și acțiune de lupte unul la unul în gameplayul propriu-zis. Poți arunca o privire la o porțiune scurtă din acel gameplay într-un video aici.

6 IUNIE:

Dark Rose Walkilyrie (PlayStation 4) – Acest RPG e plasat într-un univers paralel din 1920 în care un meteorit s-a prăbușit pe Pământ și a răspândit un virus care îi transformă pe oameni în monștri numiți Chimera. Tu faci parte din Forțele Speciale Valkyrie și ai misiunea să elimini Virusul Chimera.
Poți viziona teaserul jocului aici.

Wipeout Omega Collection (PlayStation 4) – Seria de jocuri futuristice de pe PlayStation primește o colecție care cuprinde Wipeout HD, Wipeout Fury și Wipeout 2048. Aruncă o privire la trailer și la opening movie.

The Elder Scrolls Online Morrowind (PlayStation 4, Windows PC, Mac și Xbox One)

9 IUNIE:

Dirt 4 (PlayStation 4, Windows PC și Xbox One) – Încă de la apariția seriei în 1999, au apărut multe jocuri derivate de la aceasta, cum ar fi Dirt Rally, iar Dirt 4 este primul titlu din seria oficială de la Dirt 3 din 2010.

16 IUNIE:

Arms (Nintendo Switch) – Pare că jocul are parte de foarte multă atenție încă de dinaintea lansării – de ce nu ar avea? Are moduri de joc care arată foarte interesante și amuzante. Jocul se va bucura și de mai mult conținut gratuit după lansarea oficială pe Switch, cum ar fi personaje noi și alte moduri de joc.

20 IUNIE:

Final Fantasy XIV: Stormblood (Mac, PlayStation 4 și Windows PC) – Expansiunea Stormblood va aduce multe lucruri, de exemplu: noi orașe, regiuni, clase pentru samurai, etc. Pe lângă acestea, PlayStation 3 nu va mai avea support și jucătorii vor putea face trecerea la PlayStation 4 gratuit.

GOD WARS Future Past (PlayStation 4 și PlayStation Vita) – Privește fiecare trailer ale acestui RPG aici: http://godwarsgame.com/movie/

27 IUNIE:

Dead by Daylight (PlayStation 4 și Xbox One) – Popularul joc horror care a fost lansat anul trecut pe Steam, primește acum versiuni de console.

Valkyria Revolution (PlayStation 4, PlayStation Vita și Xbox One) – Spre deosebire de precedentele jocuri Valkyria Chronicles, Valkyria Revolution se concentrează mai mult pe acțiune, având o gamă mai largă de vrăji și atacuri în lupta corp la corp.

30 IUNIE:

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy (PlayStation 4) – Colecția Crash Bandicoot N. Sane Trilogy cuprinde primele trei jocuri Crash: Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back și Crash Bandicoot: Warped.

Lasa un comentariu

One Response

%d blogeri au apreciat: