Înregistrare
Or


O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Încă de la lansare, jocul de luptă inspirat din DC Comics, Injustice 2 a debutat pe prima poziție în topurile din Marea Britanie și se pare că vânzările jocului rămân destul de stabile. Așa cum se observă, a reușit să se mențină în topul de vânyări și pentru a doua săptămână la rând, oficial fiind al 6-lea titlu din 2017 ce și-a păstrat poziția de lider.

Când Injustice 2 a fost lansat, săptămâna trecută, mulți nu au fost surprinși să vadă jocul de luptă pe prima poziție încă de când a fost lansat, tocmai mulțumită creatorilor, aceștia ocupându-se și de franciza Mortal Kombat și fiind un produs lansat sub marca DC Comics. Trebuie menționat faptul că poziția a fost susținută și de recenziile pozitive ce au ajutat enorm explicând mecanismul de luptă, povestea, personaliyarea și sistemul de îmbunătățire al eroilor.

Desigur, Injustice 2 n-a luat trofeul de cel mai vândut titlu din Marea britanie pentru a doua săptămână la rând fără să aibă concurență pe măsură. De fapt, cu evenimentul aniversar pentru Overwatch în plin efect, echipa de la Blizzard a reușit să se ridice de pe locul 16 până pe locul 2, chiar după Injustice 2. Ca să nu uităm, Rockstar Games’, alături de Grand Theft Auto 5 este o prezență permanentă în topuri.

Ca să anunțăm toți competitorii din top 5, aici regăsiți EA Sports cu FIFA 17, Arkane Studios cu Bethesda și shooter-ul sci-fi Prey. Destul de interesant este noua lansate de la Capcom a Ultra Street Fighter 2: The Final Challengers care abia a intrat în top 10, cu acest titlu dedicat consolei Nintendo Switch. Vă invităm să urmăriți întregul top 10 mai jos:

Injustice 2
Overwatch
Grand Theft Auto 5
FIFA 17
Prey
Mario Kart 8 Deluxe
Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands
Dishonored 2
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Ultra Street Fighter 2: The Final Challengers

Injustice 2 este disponibil pentru PlayStation 4 și Xbox One.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat: