Înregistrare
Or


O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Putem trece pe listă încă doi tipi răi în Injustice 2. Într-un trailer focusat pe super-răufăcători lansat de Warner Bros. Interactive, Scarecrow și Captain Cold au fost confirmați pentru jocul de lupte din DC Universe al NetherRealm Studios.

Nou-veniții Scarecrow și Captain Cold, dușmani de moarte ai lui Batman și respectiv The Flash, sunt prezentați în videoul cu gameplay de deasupra, care mai oferă o privire de aproape la Bane și Gorilla Grodd. Atacurile și abilitățile lui Scarecrow par să fie bazate pe utilizarea cârligului său cu lanț, pe care îl folosește să prindă oponentul și să-l ciopârțească, cât și pe gazul lui care provoacă frică. Captain Cold, desigur, folosește puterea sa de frig ca să își înghețe inamicii și să tragă cu proiectile de gheață.

Bane și Gorilla Grodd sunt amândoi specializați în lupta corp-la-corp, dar al doilea își poate folosi undele cerebrale ca să atace ținta de la distanță.

Până în prezent, 28 de personaje – inclusiv Darkseid, un bonus de precomandă – a fost confirmați pentru Injustice 2. Jocul de bătăi apare pe Xbox One și PlayStation 4 în 16 mai anul acesta.

injustice

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat: