Register
Or


A password will be e-mailed to you.
Enermax Starryfort SF30

Inner Voices: o nouă aventură horor inspirat din Lovecraft își va face apariția pe magazinul Steam în viitorul apropiat.

Inner Voices este un întunecat joc first-person horror de aventură cu elemente rogue-like. Jucătorul intră în rolul lui John Blake, un bărbat prins într-o dimensiune întunecată și lipsit de memorie. În timp ce se plimbă printr-un purgatoriu sumbru, jucătorul află treptat secretele vieții pierdute a lui John, toate acestea în compania unei forțe malefice care îl înnebunește pe protagonist și răsucește lumea din jurul lui.

Pe parcursul gameplayului, va trebui să treci printr-un labirint semi-randomizat, care se schimbă constant și e plin de puzzle-uri de logică cu nivele diferite de dificultate. Odată ce ai rezolvat puzzle-urile și ai făcut o groază de decizii importante, povestea misterioasă te va purta câtre unul dintre cele 5 finaluri.

Jocul a fost proiectat cu gândul la joaca pe PC și în VR, iar conform editorului, acesta va fi gata în curând și pentru Oculus Rift. Inner Voices va mai avea support parțial pentru gamepad.

Editorul Fat Dog Games plănuiește să livreze produsul său jucătorilor din lumea întreagă. Versiunea demo de Inner Voices este deja disponibilă, iar varianta full va apărea pe 10 mai, 2017. De asemenea, jocul poate fi precomandat cu 10% reducere pe Kinguin.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat: