Înregistrare
Or


O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Sony Interactive Entertainment anunță titlurile disponibile în luna august pentru abonații serviciului PlayStation Plus. Printre acestea se numără Just Cause 3, jocul de acțiune open world al celor de la Avalanche Studios lansat la sfârșitul anului 2015, dar și Assassin’s Creed: Freedom Cry, un sequel al jocului de succes Assassin’s Creed IV: Black Flag.

În Just Cause 3, eroul principal, Rico Rodriguez, se întoarce pe tărâmurile natale pentru a-și elibera poporul de sub tirania unui regim dictatorial. Rico are la dispoziție un arsenal impresionant și se va lupta cu o întreagă armată, aducând haos total pe frumoasa insulă Medici.

Fanii seriei Assassin’s Creed vor avea ocazia să trăiască evenimentele care succed acțiunii din Assassin’s Creed IV: Black Flag. Povestea urmărește aventurile lui Adéwalé, un asasin care luptă împotriva sclaviei. Acest joc de sine stătător urmează rețeta de succes a celor de la Ubisoft și oferă jucătorilor bătălii navale, lupte corp la corp intense și libertate de mișcare totală.

Lista jocurilor oferite gratuit abonaților PlayStation Plus este completată de That’s You (PS4); Super Motherload (PS3); Snake Ball (PS3); Downwell (PS Vita) și Level 22 (PS Vita). Jocurile oferite gratuit abonaților PlayStation Plus pot fi descărcate începând cu data de 1 august.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat: