Înregistrare
Or


O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Hei, fanilor telltale, avem vești noi despre Marvel’s Guardians of the Galaxy: The Telltale Series.

În primul rând ne bucurăm să vă anunțăm că primele primul din cele cinci episoade, ‘Tangled Up in Blue,’ va fi disponibil pentru descărcare începând cu 18 aprilie pe PlayStation 4, Xbox One, PC, iOS și dispozitivele cu Android pentru prețul de 4.99$ sau echivalentul. O mulțime de magazine digitale au oferte speciale pentru precomandă ce conține și season pass-ul, așa că verifică ofertele lor.

guardians

În plus, pe lângă lansarea digitală, jucătorii vor putea să găsească discul special pentru season pass la magazinele din America de Nord începând cu 2 mai și oriunde pe glob după 5 mai.

Mai avem un trailer pentru tine ce îl lansăm joi! Vino pe rețelele de socializare pentru a-i vedea pe Gardieni în acțiune.

În plus, am lansat un pachet artistic pentru toată lumea. Se pare că Mad Titan a intrat în ring, au Gardienii un meci pentru el?

Aruncă un ochi pe partea artistică de mai jos și ne revedem pe secțiunea de știri, joi, cu trailerul. Dacă nu ne urmărești deja, te invităm pe Facebook, Twitter, Instagram, și Tumblr. Dă-ne un like și pe pagina de Facebook Marvel’s Guardians of the Galaxy: The Telltale Series!

guardians

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat: