Register
Or


A password will be e-mailed to you.
Enermax Squa RGB

Jocul multiplayer de la Konami derivat din seria Metal Gear, Metal Gear Survive, nu se va încadra în perioada de lansare din 2017 anunțată precedent. A fost confirmat zilele trecute la E3 de către Konami că jocul vine pe PS4, Xbox One și PC la începutul anului 2018.

Conform reprezentanților Konami, Metal Gear Survive a fost amânat cu câteva luni ca să îi ofere echipei de dezvoltare mai mult timp să finiseze jocul.

survive

Metal Gear Survive a fost anunțat în 2016. Jocul survival de acțiune va fi echipat cu „un mod single-player dens” în care jucătorii pornesc într-o aventură misterioasă, spune Konami.
Compania mai promite un mod co-op multiplayer, în care jucătorii se furișează și folosesc armele și echipamentul dat să se apere de creaturi asemănătoare zombilor într-un univers Metal Gear alternativ.

Metal Gear Survive îi duce pe jucători într-o aventură din timpul evenimentelor de după Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes, care îl precede pe Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain. Este primul nou joc din franciză de la plecarea lui Hideo Kojima din Konami.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat: