Înregistrare
Or


O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

PC-ul de jocuri de la MSI, Trident 3 VR a primit o versiune limitată, Arctic. Folosind foarte mult culoarea alb și albastru, folosind aceleași caracteristici ca versiunea originală lansată acum patru luni ce a câștigat premiul de design la iF 2017. Trident 3 Arctic este echipat cu placa video GTX 1070 și procesor Intel Kaby Lake astfel încât să poată rula folosind realitatea virtuală, cele mai recente jocuri lansate pe PC.

Construcția compactă a Trident 3 Actic îl face ideal ca o soluție de gaming aproape în orice mediu datorită dimensiunii sale. În interior, componentele se păstrează reci datorită sistemului de răcire Silent Storm de la MSI, deci funcționează mai silențios în sarcină completă decât o bibliotecă publică. Sistemul de gaming MSI Trident 3 VR are capabilitate RGB LED și este controlabil prin aplicația MSI Mystic Light. Asta dă posibilitatea jucătorilor să personalizeze Trident 3 Arctic cu o culoare preferată de ei.

În ceea ce privește capacitatea de stocare, MSI Trident 3 Arctic are un SSD 256 GB M.2 preinstalat pentru sistemul de operare plus un HDD de 1TB și 7200RPM pentru stocarea jocurilor. Ea vine cu 16GB ram de 2400 MHZ SO-DIMM ce se pot extinde până la 32GB. Conectivitatea în patea din spate include un port RJ45 Gigabit LAN, USB 3.1 Gen 1 Type-A și patru proturi USB 2.0 de Type-A prcum și mufa de alimentare de curent continuu și un conector VR-Link. În față există o mufă pentru căști, o mufă pentru microfon, un USB 3.1 Gen 1 Type-C, 2x USB 3.1 Gen 1 Type-A și un conector VR-link HDMI.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat: