Înregistrare
Or


O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Gaspur a reprezentat o mare scânteie în industria jocurilor video. El a fost un membru foarte important în BioWare. Vestea morții sale a venit chiar pe blogul studioului.

El a început lucrul la BioWare încă din luna martie a anului 2007. Primul său proiect a fost o colaborare între BioWare și Sega și s-a numit Sonic Chronicles pentru Nintendo DS. În nouă ani a lucrat la titluri precum Dragon Age: Origins, Mass Effect 2, Mass Effect 3, iar ultimul lui proiect, care este încă în dezvoltare, Anthem. În același timp el a fost și consultant pentru  Star Wars: Battlefront II și Mass Effect: Andromeda.

Corey Gaspur a fost implicat în mai multe proiecte care au devenit foarte populare și bine primite de public, astfel lăsând în urmă o mare moștenire când vine vorba de jocurile video. După ce a lucrat la 2 dintre cele mai cunoscute IP-uri de la BioWare, el și-a câștigat poziția de șef de design pentru cel mai nou proiect al studiourilor, Anthem. În momentul de față, jocul este programat să apară în anul 2018, dar din motive evidente data poate fi amânată.

Cei de la BioWare și-au exprimat părerea de rău și au vrut să transmită familiei condoleanțe

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat: