Înregistrare
Or


O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Aspyr Media și Digital Continue au anunțat recent că Next Up Hero își face apariția pe PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC, Mac și Linux la începutul anului 2018.

Next Up Hero este un joc arcade de acțiune și aventură condus de Community Continue, în care jucătorii fac cu rândul în sesiuni de joc ale comunității, lucrând împreună să doboare monștri dificili, cu câte un erou odată.

Vizionează trailerul jocului aici:

Alege din 9 eroi și dintr-o varietate largă de abilități și arme care ți se potrivesc stilului tău de joc, de la săbii și lansatoare de rachete, până la lasere și bumeranguri. Atunci când mori, pe câmpul de luptă rămâne un ecou al eroului tău, pe care următorul jucător îl va putea resuscita, acesta devenind un companion AI. Fă cu rândul, continuând luptele prietenilor tăi, în timp ce tot muriți și adunați ecouri, formând o întreagă armată care vă va ajuta să înfrângeți într-un final monstrul imposibil.

În prezent, Next Up Hero se află în curs de dezvoltare bazat pe feedbackul comunității. Jocul se va muta pe Steam Early Access în toamna acestui an.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat: