Înregistrare
Or


O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Cu toate că gamingul în 4K a primit multă atenție recent din cauza upgrade-urilor făcute consolelor de la Sony și Microsoft, președintele Nintendo America, Reggie Fils-Aime, nu o vede ca fiind o tehnologie importantă pentru majoritatea consumatorilor. Vorbind cu The Verge, Fils-Aime a explicat ce crede Nintendo despre 4K.

El afirmă că Nintendo încearcă să „ajungă la cât mai mulți consumatori posibil” și că acum se pare că audiența pentru 4K este prea „limitată”. Mai degrabă, Nintendo ar dezvolta tehnologie pentru „o audiență mai obișnuită” și consumatorul de rând nu consideră că 4K este ceva în particular special.

Fils-Aime a declarat:

„Acesta este felul în care vedem lucrurile. Deci, asta înseamnă că cea mai benefică este suma de 300$ pentru Nintendo Switch, o platformă care are Mario, Zelda și Splatoon. Țintind către o arie de restrândsă de consumatori, care va cere un preț mai înalt având nevoie de investiții mai mari, cum ar fi televizoare 4K, este o strategie care pentru noi, sincer, pare destul de limitată.”

Chiar dacă această idee poate avea sens în prezent, nu ar putea dura prea mult până când rezoluția 4K devine un standard, iar Nintendo va avea să se conformeze.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat: