Înregistrare
Or


O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

S-ar putea ca la început să nu îți vină a crede, dar privind statisticile de vânzări, Nintendo Switch are un succes mai mare decât PS4. Cu toate că asta nu înseamnă neapărat că Switch va bate consola PS4 pe termen lung, asta indică un viitor luminat pentru Nintendo.

Nintendo Switch întrece PlayStation 4 în vânzări?

Nintendo vândut cu succes peste 1 milion de console Switch în Japonia, în primele 17 săptămâni de la lansare. PlayStation 4 de la Sony a avut nevoie de aproape un an (49 de săptămâni) să obțină această realizare.

Este adevărat că sunt mulți factori de luat în calcul aici. Da, PS4 este în comparație mai scump și da, Switch a fost lansat la „mijlocul” generației actuale de console, ceea ce înseamnă că nu are competiție nouă, dar asta nu ar trebui să eclipseze impresionantele cifrele de vânzări. Constatarea făcută de NextPowerUp indică cu certitudine că Nintendo a ieșit în câștig.

Asta ar putea insemna începutul celei de a doua „epoci de aur” pentru Nintendo, mulți susținând că prima ar fi perioada când NES domina planeta. Iată și de ce:

  • Nintendo Switch este oficial un succes. Primul pe care l-a avut Nintendo de la Wii încoace.
  • Jocurile, de asemenea, se vând bine
  • NES Classic a fost vândut în întregime, chiar dacă campania sa de marketing a fost oribilă
  • SNES Classic, unul dintre cele mai discutate zvonuri din ultimele 6 luni, a fost confirmat
  • Consola 3DS continuă să o ducă bine la capitolul vânzări generale, cu tot cu jocurile sale

 

ps4

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat: