Register
Or


A password will be e-mailed to you.
Enermax Squa RGB

Mafia 3, jocul de acțiune și crimă de la 2K Games se extinde azi cu noua expansiune numită „Stones Unturned”.

Personajul John Donovan este centrul acestei expansiuni, în timp ce i se alătură lui Lincoln Clay ca să descopere un plan secret și periculos în New Bordeaux. Urmărirea îi va purta pe jucători „pe o insulă nouă care deține secrete vechi”.

Donovan împreună cu Clay vânează fostul rival Connor Aldridge, în timp ce insula este descrisă ca fiind o „junglă deasă”. Jucătorii vor căuta un avion militar prăbușit și încărcătura care a fost împrăștiată la impact.

Stones Unturned mai aduce și misiuni Bounty Hunting, pe lângă un număr de arme și lucruri noi, înclusiv următoarele:

Armament: Urcă-te în spatele unei turele montate pe un camion și doboară inamicii care se apropie sau fă gălăgie cu lansatorul de grenade îmbunătățit și cu lansatorul de rachete.
Sniper Service: Vei mai avea abilitatea să chemi Sniper Service în ajutor ca să localizeze și să doboare rapid inamicii.
Îmbrăcăminte nouă de la costume de camuflaj până la haine mai casual
Noi vehicule: Griffin Borneo Sport va fi disponibil lui Lincoln ca să îndeplinească noile misiuni. De’Leo Stiletto va fi disponibil în urma misiunilor Bounty Hunting.

Stones Unturned este a doua expansiune contra cost din Mafia 3, urmând după „Faster, Baby!”. O a treia expansiune este numită „Sign of the Times” și va fi lansată în viitor. Stones Unturned este inclus în season pass pentru 30$ sau poate fi cumpărat separat pentru 15$.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat: