Înregistrare
Or


O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Editorul Meridian4 și dezvoltatorul de joc Nick Shesterin sunt încântați să anunțe că HOUND va fi disponibil pe Steam Early Access începând cu data de 28 martie 2017.

„HOUND este un joc nou experimental, nimic similar nu a mai fost creat înainte”, spune Jeff Giasson, fondator al Meridian4. „Și asta este ceea ce ne-a motivat să publicăm HOUND. Abia așteptăm ca și comunitatea să își pună mâinile pe joc!”

HOUND este un simulator de evoluție care permite jucătorilor să dezvolte propriile ecosisteme în interiorul micilor simulări, prin intermediul inteligenței artificiale avansate. Jucătorii proiectează un organism și eliberează în lume. Comunicând cu AI-ul, ei pot modifica mediul înconjurător pentru a crea un ecosistem virtual perfect. Jucătorii observă și coordonează evoluția creaturilor lor de la stadiu de o singură celulă până la stadiul în care ființa se poate deplasa pe propriile picioare, fuge, zboară și chiar vorbește. Plus, poți face asta în cursul a câtorva ore, în schimbul unui mileniu.

HOUND

A fost comunicat că perioada de Early Access se va întinde între 8 și 12 luni, timp în care jucătorii se vor putea familiariza destul cu mecanicile jocului și să trimită feedback pentru a ajuta la finalizarea versiunii full a jocului. Decizia de a permite Early Access-ul a fost luată din cauză că Shesterin și Meridian4 au nevoie să se asigure că oferă cea mai bună experiență posibil jucătorului; totul de la UI până la ritmul de joc va fi în funcție de ce preferă jucătorii și care caracteristici sunt apreciate mai mult. Funcționalitatea și interfața „user-friendly” sunt prioritățile de top.

Această colaborare între Meridian 4 și Nick Shesterin este promițătoare, fiind una care coincide cu scopul lor comun și care poate schimba lumea gamingului cu stilul unic de joc. Vă invit să aruncați o privire mai jos la trailerul lui HOUND.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat: