Înregistrare
Or


O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Dacă ești doritor să ai mai multe lucruri de făcut în Minecraft, atunci noul update lansat ieri este soluția perfectă: jocul sandbox a primit un minigame nou intitulat „Glide”.

Fiind lansat pe console, minigame-ul este gratuit și se folosește de aripile Elytra, care au fost introduse în update-ul de Crăciun în Minecraft. Echiparea aripilor îți dă voie să participi modul contra-timp Time Attack sau în Score Attack, în care ești recompensat dacă treci prin cât mai multe cercuri posibil.

minecraft

Boosterele te vor ajuta să accelerezi viteza de zbor și ai posibilitatea să-ți perfecționezi scorul în timp odată ce descoperi mai multe scurtături. Un singur traseu este disponibil de la lansare: o hartă inspirată din harta Battle Cavern. „Am introdus harta Cavern în acest mod de joc pentru testare și a durat doar trei secunde să zbori de-alungul acesteia! La scurt timp am realizat că hărțile pentru Glide vor trebui să fie uriașe”, a spus David Keningale, art director și co-dezvoltator.

Așa cum este menționat pe blogul Minecraft, până la 16 jucători se pot întrece simultan pe PlayStation 4 și Xbox One, totuși nu este clar dacă update-ul va veni și pe alte platforme în viitor. Mai multe trasee vor fi publicate drept DLC-uri. În orice caz, unele dintre noile trasee vor fi gratis, inclusiv unul cu tema unui templu.

În alte știri despre Minecraft, a fost comunicat recent că titlul indie a vândut peste 120 de milioane de copii, având peste 55 de milioane de oameni care îl joacă lunar. Jocul va fi disponibil și pe Nintendo Switch, dar nu a fost dezvăluită vreo dată de lansare încă.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat: