Înregistrare
Or


O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Nvidia anunță astăzi colaborarea cu Bluehole Inc., pentru perfecționarea jocului PlayerUnknown’s Battlegrounds pentru computerele GeForce® GTX, adăugând NVIDIA® ShadowPlay™ Highlights și alte funcții PC avansate.

De astăzi, jucătorii PlayerUnknown’s Battlegrounds își pot captura și partaja cele mai bune momente din joc, folosind NVIDIA ShadowPlay Highlights. Această funcție captează automat cele mai importante realizări, atât în format video, dar și sub formă de screenshot, și permite partajarea acestora pe Facebook, YouTube sau Imgur.

 

PlayerUnknown’s Battlegrounds a început ca un mod creat de utilizatori pentru ARMA 3. De atunci, acesta a avut un impact major în comunitatea gamerilor, devenind unul din cele mai bine vândute noi titluri din 2017, cu mai mult de 7 milioane de jucători în doar patru luni. Recent, PlayerUnknown’s Battlegrounds a făcut istorie, depășind 600 000 de jucători pe Steam, o performanță obținută de un singur alt joc.

PlayerUnknown’s Battlegrounds este cunoscut pentru faptul că le oferă utilizatorilor acțiune intensă, împreună cu un ritm rapid, dar și pentru faptul că nu ia lucrurile foarte în serios”, spune C.H. Kim, vice-președinte și producător executiv al Bluehole. „Oferindu-le jucătorilor posibilitatea de a capta automat cele mai bune momente și de a le împărtăși cu prietenii, vizibilitatea noastră pe social media va crește, iar PlayerUnknown’s Battlegrounds se va face cunoscut mult mai multor gameri.”

 Battleground atinge noi culmi

PlayerUnknown’s Battlegrounds și-a construit popularitatea chiar din momentul lansării variantei ”early access”, fiind încă în curs de dezvoltare. Înainte de a fi lansat oficial în cursul acestui an, jocul va beneficia de o îmbunătățire a calității imaginii cu NVIDIA HBAO+, prin adăugarea de umbre realiste în jurul obiectelor și pe suprafețe.

„PlayerUnknown’s Battlegrounds a devenit rapid un nume important în gamingul pe PC, iar noi vom lucra cu Bluehole până la lansare pentru a oferi cea mai bună experiență pentru jucătorii GeForce”, a declarat Tomy Tamasi, vice-președinte senior de conținut și tehnologie al NVIDIA.

Echipa de ingineri specializați în efecte vizuale NVIDIA sunt deja la Bluehole, unde oferă expertiza în dezvoltarea de jocuri și ajută studioul să adauge cele mai noi technologii de grafică și de simulare fizică la PlayerUnknown’s Battlegrounds. Bluehole dispune de toate resursele de dezvoltare ale NVIDIA, precum gama de efecte NVIDIA, tool-urile de dezvoltare, documentele de research, coduri sursă și multe altele.

Colaborarea companiilor are ca scop maximizarea performanțelor plăcilor grafice NVIDIA GeForce GTX  din seria 10 pentru jucătorii PlayerUnknown’s Battlegrounds. Având în vedere că lansarea jocului se apropie, NVIDIA și Bluehole colaborează pentru a spori performanțele, pentru a mări stabiltatea platformei și pentru a finaliza suportul pentru funcțiile și tehnologiile oferite de platforma de gaming GeForce GTX PC, precum  NVIDIA SLI®, Game Ready Drivers, NVIDIA G-SYNC™ monitor technology, pentru a îmbunătăți setările jocului și GeForce Experience™.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat: