Înregistrare
Or


O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

De trei ori mai subțiri și mai performante decât generația anterioară de laptopuri

NVIDIA prezintă astăzi Max-Q, o nouă abordare în materie de design, prin intermediul căreia laptopurile de gaming sunt redefinite – devenind astfel mai subțiri, mai silențioase și mai rapide. Noile laptopuri vor fi disponibile la principalii producători OEM, începând cu 27 iunie.

Max-Q, parte integrantă a misiunii NASA de lansare a oamenilor în spațiu, este definit ca punctul în care este maximizată presiunea aeronadinamică asupra unei rachete în timpul zborului atmosferic. Astfel, o rachetă este proiectată cu mare precizie în jurul Max-Q. iar NVIDIA a aplicat o filozofie similară în proiectarea laptopurilor de gaming, oferindu-le producătorilor OEM posibilitatea de a construi laptopuri care sunt de trei ori mai subțiri și mai performante decât generația anterioară.

Rezultatul este o platformă de jocuri care oferă o performanță superioară, cu o grosime de doar 18 mm – la fel de subțire ca un MacBook Air – și care oferă cu până la 70% mai multă performanță de gaming decât produsele disponibile în prezent pe piață.

Avantajele Max-Q

Performanța deosebită livrată de noile laptopuri se datorează arhitecturii NVIDIA Pascal™, cea mai eficientă arhitectură de procesare grafică din lume. Pentru a oferi performanțe superioare laptopurilor subțiri, NVIDIA a optimizat și configurat arhitectura Pascal, obținând o eficiență superioară. Datorită Max-Q, toate elementele sunt proiectate cu mare precizie – inclusiv laptopul, placa grafică, driverele și componentele termice și electrice – pentru a asigura o eficiență maximă.

Definit de un mix între știință și design, Max-Q duce activitatea de gaming pe laptop la un alt nivel:

Plăci grafice puternice la eficiență maximă: Bazat pe arhitectura NVIDIA Pascal,  placa grafică GeForce GTX 1080 este fabricată prin procesul FinFET de 16nm, fiind prevăzută cu o memorie GDDR5X de ultimă generație. Max-Q combină o nouă modalitate de operare a plăcilor grafice pentru obținerea unei eficiențe maxime, cu optimizări cum ar fi o curbă de clocking optimizată de joasă tensiune, valorificând astfel performanța de gaming și, în același timp, reducând energia.

Setări optime de redare: Pe lângă plăcile grafice eficiente care funcționează la o eficiență maximă, driverele Game Ready au fost configurate pentru a oferi o eficiență optimă a sistemului, asigurând în același timp o experiență superioară de gaming pentru jocurile de pe orice sistem.

Soluții termice avansate și eficiență optimă a regulatorului: Pentru spori performanțele sistemelor, laptopurile Max-Q sunt proiectate cu un design sofisticat termic și electric. Noile soluții termice avansate, împreună cu o eficiență a regulatorului fără precedent permit performanțe superioare și operațiuni mai silențioase, într-un laptop subțire de gaming, aceste rezultate fiind superioare față de cele obținute de orice alt produs disponibil în prezent.

Cea mai bună experiență de gaming pe laptop

Cu laptopurile Max-Q, cei pasionați de jocuri pot experimenta gaming și entertainment de înaltă rezoluție și fidelitate. Laptopurile Max-Q suportă integral platforma de gaming GeForce care vine cu cele mai noi tehnologii, drivere Game Ready, tehnologie de display NVIDIA G-SYNC™, VR, gaming 4K și multe altele.

Laptopurile Max-Q sunt compatibile și cu NVIDIA GeForce Experience, o platformă software completă care furnizează profiluri de joc automate cu scopul utilizării setărilor optime pentru o experiență de joc adecvată.

Tehnologia NVIDIA WhisperMode

NVIDIA prezintă și tehnologia NVIDIA WhisperMode, care limitează zgomotul produs de laptopuri în timpul rulării jocurilor. WhisperMode gestionează în mod inteligent rata de frame-uri și configurează simultan setările grafice ideale pentru eficiență optimă. Astfel, este redus nivelul acustic al laptopurilor pentru gaming. Această tehnologie poate fi ajustată individual de fiecare utilizator al laptopurilor cu plăci grafice din seria Pascal și va fi disponibilă prin intermediul unui update de software pentru GeForce Experience.

Disponibilitate

Laptopurile MaxQ cu GeForce GTX 1080, 1070 sau 1060 vor fi disponibile începând cu 27 iunie prin intermediul producătorilor și furnizorilor de top la nivel mondial, inclusiv Acer, Aftershock, Alienware, ASUS, Clevo, Dream Machine, ECT, Gigabyte, Hasee, HP, LDLC, Lenovo, Machenike, Maingear, Mechrevo, MSI, Multicom, Origin PC, PC Specialist, Sager, Scan, Terrans Force, Tronic’5 și XoticPC. Specificațiile, prețurile și disponibilitatea pot varia.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat: