Înregistrare
Or


O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.
Passpartout: The Starving Artist Review
Poveste7
Grafică7
Gameplay8
Sunet6.5
7.1SCOR
Reader Rating: (7 Votes)
6.6

Passpartout este un simulator indie relaxant în care trebui să pictezi pentru a face bani. Jocul s-a lansat pe 6 iunie 2017, iar eu am petrecut câteva ore bune în el, așa că fără să o lungim, iată părerile mele despre Passpartout.

Poveste și Gameplay

Passpartout te pune în pielea unui artist francez care încearcă să navigheze prin scena artei, frumoasă, dar confuză. Pictează și vinde propria ta artă pentru a supraviețui dependenței de baghete și vin scump.

Passpartout: The Struggling Artist este un simulator de pictură în care trebuie să desenezi pe pânze cu cât mai mult talent și să speri ca publicul să îți observe geniul, folosindu-te de cele mai rudimentare ustensile. Imaginează-ți că desenatul picturilor oribile în Microsoft Paint ar fi o profesie și că pe fiecare pictură eșuată ai primi sute de dolari. Acesta este jocul.

La început ești sărac și locuiești într-un garaj cu câteva locuri unde să îți expui „capodoperele”. Uneori oamenii vin și îți evaluează picturile, iar dacă le plac le cumpără. Tu ești nevoit să faci desene care să se vândă la prețuri cât mai mari. Dacă picturile tale nu sunt pe placul lor și nu vinzi, banii tăi se scurg încet pe facturi, vin și baghete. Pe parcurs ce avansezi vei debloca alte ustensile de pictură, dar pentru început ești doar tu, o paletă de culori și diferite mărimi de pensule.

Eu unul chiar m-am distrat în joc. La început voiam doar să alung plictiseala, dar jocul a început să mă prindă pentru că eram curios să aflu unde se va afla următorul meu atelier, ce unelte mai sunt de deblocat sau care este nivelul maxim la care pot să ajung.

Mai jos sunt câteva aspecte captivante luate de pe Steam

  • Pictează propriile tale capodopere! Chiar și tu poți deveni un viitor Van Gogh!
  • Luptă-te cu subiectivitatea și încearcă să cucerești o varietate de cunoscători ai artei autoproclamați, fără să-ți pierzi „integritatea artistică”!
  • Supraviețuiește cheltuielilor pe baghete scumpe și vin. Va duce dependența de baghete la faliment?
  • Deblochează galerii și clienți extravaganți!
  • Experimentează lumea artei franceze, trăind un teatru de păpuși!
  • Include o coloană sonoră de la Synkronosaurus

Jocul nu are probleme legate de performanță, dar am găsit un bug legat de clienți, dacă îți așezi personajul în fața unui tablou la care urmează să se uite un client, el va începe să se împingă în tine într-un mod foarte ciudat și nenatural, ba chiar uneori clientul se poate bloca în pictorul nostru.

 

Grafică și sunet

Stilul grafic este asemănător cu cel al desenelor animate, cu culori destul de închise, dar care completează atmosfera pariziană prezentă în joc. Muzica este foarte bine aleasă mai ales în combinație cu stilul grafic utilizat chiar transmit un sentiment foarte plăcut.

Concluzie

Passpartout: The Starving Artist este un joc numai bun pentru a alunga plictiseala sau pentru a petrece puțin timp relaxant în fața calculatorului. Eu sincer chiar am avut nevoie de un joc de genul acesta, în care să nu existe o competiție sau să ai nevoie de nervi de oțel pentru a termina jocul. La un preț de $9.99 pe Steam Passpartout: The Starving Artist își merită banii.

 

 

 

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat: