Înregistrare
Or


O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

NVIDIA anunță astăzi noua generație de PC-uri GeForce GTX Battlebox, concepută pentru a-i degreva pe utilizatori de sarcina destul de dificilă de a-și alege sau construi calculatorul potrivit pentru jocuri.

Creată în urma colaborării cu integratori de sistem de top și cu gameri profesioniști, sistemele de gaming GeForce GTX Battlebox de la NVIDIA pun la dispoziția utilizatorilor toate componentele necesare pentru ca aceștia să beneficieze de o experiență de gaming intensă: cele mai bune plăci grafice, procesoare, memorii și display-uri, proiectate să funcționeze fiabil, oferind o experiență pe PC mult îmbunătățită și simplificată. PC-urile GeForce GTX Battlebox sunt disponibile în România în rețelele partenerilor eMAG, PC Garage și Altex.

NVIDIA lansează două sisteme GeForce GTX Battlebox, dedicate atât jucătorilor experimentați MOBA, care doresc să-și îmbunătățească rata de click-uri pe minut, cât și începătorilor:

GeForce GTX Battlebox Ultimate – Battlebox Ultimate combină puterea plăcii grafice GeForce GTX cu cele mai performante sisteme hardware, pentru a oferi gamerilor de jocuri first-person, dar și profesioniștilor eSports o experiență incredibilă. Battlebox Ultimate este soluția ideală pentru cei care caută platforme VR Ready sau care doresc să experimenteze jocurile la calitate 4K.

GeForce GTX Battlebox Essential – Battlebox Essential este echipamentul recomandat pentru jocuri extrem de populare precum Overwatch și League Of Legends. Placa grafică GeForce GTX oferă o rezoluție de 1080P la 60 de cadre pe secundă.

Pentru mai multe informații despre GeForce GTX Battlebox, vă rugăm accesați: http://www.geforce.co.uk/hardware/10series/battlebox

Specificații minime pentru PC-urile Battlebox:

GeForce GTX Battle Box Ultimate GeForce GTX Battle Box Essential
GPU GeForce GTX 1080 Ti GeForce GTX 1060 6GB
CPU Intel Core i7 or AMD Ryzen 7 Intel Core i5 or AMD Ryzen 5
Memorie 16GB+ DDR4 RAM 8GB+ RAM
Stocare SSD SSD
OS Win 10 Win 10
Display (dacă sistemul este livrat cu monitor) NVIDIA G-SYNC Monitor NVIDIA G-SYNC Monitor

 

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat: