Înregistrare
Or


O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Adult Swim Games va lansa o serie de update-uri mari pentru Pocket Mortys, aducând multiplayer și lansând conținut nou saptămânal, în același timp cu apariția noilor episoade din seria animată Rick and Morty. Cocreatorii seriei, Dan Harmon și Justin Roiland, au anunțat că seria animată se întoarce duminică, 30 iulie pe Adult Swim.

Pocket Mortys este adus la viață cu update-uri în timp real începând de duminică, 23 iulie, cu lansări săptămânale de noi avatare bazate pe sezonul trei din Rick and Morty, inclusiv: Commander Rick, Judge Morty, Summer, Tinkles, Scary Terry, Ants in My Eyes Johnson și mulți alții.

Jocul le permite fanilor să unească cea mai bună echipă de Mortys ca aceștia să se antreneze și să lupte între ei pentru amuzamentul consulilor Ricks. Acum cu modul multiplayer din Pocket Mortys, fanii se pot lupta în diferite dimensiuni noi care le vor pune la încercare abilitățile luptătorilor lor, Mortys, în timp ce colecționează zeci de Mortys și de avatare noi.

Încă de la lansarea jocului din luna ianuarie a anului precedent, Pocket Mortys a fost descărcat de peste 11 milioane de ori, făcând ca acesta să fie cel mai popular joc gratuit pentru mobile de la Adult Swim de până acum. Descarcă jocul chiar acum de pe Google Play și App Store.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat: