Înregistrare
Or


O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

În timp ce verificam ultimele știri despre PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS am aflat că a fost o scurtă actualizare privind progresul Bluehole împotriva trișorilor care au început să fie tot mai întâlniți în jocurile de tip battle-royale.

„Am lucrat, de asemenea, din greu pentru a aborda lucrurile legate de coduri. Aceasta este o bătălie continuă, dar una în care ne-am angajat să luptăm”, a scris PlayerUnknown. „Am banat peste 25.000 de utilizatori în ultimele 3 luni și lucrăm zilnic cu BattlEye pentru a adăuga noi protecții și detectări pentru codurile care apar pe piață”.

25.000 este un pic mai mult de 0,6% din cele 4 milioane de copii vândute ale PUBG. Din aceste vânzări, SteamSpy pare să creadă că PUBG are acum aproximativ 2,8 milioane de jucători activi. PUBG nu are o problemă masivă cu hackerii, dar într-un joc cu un număr atât de mare de jucători pe meci, un hacker poate avea un impact negativ asupra multor persoane.

Battlegrounds foloseste BattlEye, aceeasi tehnologie anti-cheat ca si H1Z1: King of the Kill, DayZ, Arma 3, Rainbow Six Siege și ARK: Survival Evolved. BattlEye a început ca soluție anti-cheat pentru Battlefield Vietnam în 2004.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat: