Înregistrare
Or


O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Dezvoltatorul indie suedez, Nodbrim Interactive, a anunțat că Acaratus, RPG-ul său tacticat turn-based și steampunk, este programat pentru lansare full pe Steam în data de 25 mai și că va avea prețul de 13,99 euro.

Echipați cu costumele de luptă numite „mecha units”, jucătorii trebuie să se folosească de abilitățile de strategie, utilizând carduri de colecție drept boost-uri, ca să supraviețuiască într-o lume steampunk periculoasă dar frumoasă, unde hărțile randomizate fac orice playthrough să fie o experiență unică de fiecare dată.

„De-alungul ultimului an în Steam Early Access, am ascultat de comunitate și am încorporat foarte mult feedback în joc”, a spus Martin Kupski, Creative Director la Nodbrim Interactive. „Noi credem cu adevărat că jucătorii se vor bucura de îmbunătățirile pe care le-am făcut atunci când vor vedea versiunea finală la sfârșitul lunii”.

Acaratus are moduri multiplayer cât și single-player, ambele pline de provocări de strategie înaltă care încurajează jucătorii să își plănuiască planul de bătaie în avans. Jucătorii își pot asambla propriile mecha suits cu atașamente modulare ce pot fi customizate din plin și pot decide între părți defensive, ofensive, pentru distanță și pentru lupta corp la corp. Arsenalul se întinde de la ciocane de război până arme cu proiectile cu rază lungă, cum ar fi tunurile. Mai pot fi folosite și pachete de cărți cu diferite abilități pentru atac, defensivă sau pentru îmbunătățirea altor abilități ca să își susțină stilul unic de joc și ca să poată învinge în gameplayul tactic turn-based. Luptele au loc în locații steampunk din hărțile randomizate, ori jucătorii pot duce luptele unul contra altuia în arene speciale.

Campania din Acaratus are o poveste narată unde jucătorul intră în rolul unui sclav eliberat după ce a salvat viața stăpânului său, Adina, făcândul pe jucător fără intenție liderul unei mici rebeliuni. Adina începe să recruteze sclavi ca să lupte contra regimului instalat după Conflictul Valerian de un deceniu între Regina Valeria din nord și împăratul Helios din tărâmurile sudice câștigat de Helios și armatele lui de mecha units. Acum, Helios a înrobit oamenii care s-au opus lui și vânează costumele de luptă folosite de rebeli. Armați cu mecha units interzise, jucătorii și Adina sunt pe cale să facă un exemplu al drepturilor omului.

Acaratus este disponibil pe Steam Early Access la prețul de 13,99 euro.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat: