Înregistrare
Or


O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Dezvoltatorul independent Sumo Digital, studioul din spatele superproducției AAA Sonic & All-Stars Racing: Transformed și LittleBigPlanet 3,  a anunțat astăzi că Snake Pass și-a asigurat locul pe numărul unu în graficul european Nintendo eShop, topul vânzărilor fiind în Marea Britanie, Franța, Italia, Spania și Olanda.

„Când am avut prima idee pentru Snake Pass, nu știam unde mă va putea duce“, a spus Seb Liese, creatorul Snake Pass. „Dar astăzi suntem aici, după ce am asigurat locul numărul unu pe diagrama Nintendo eShop în Europa. A fost o altfel de plăcere să aud pe toată lumea că se bucură de joc.“

„Sunt extrem de mândru de studio și știu că toată lumea de la sumo este încântat că jocul a rezonat cu jucătorii la o astfel de măsură“, a declarat Paul Porter, COO al Sumo Digital.

Snake Pass este disponibil acum pe Nintendo switch ™ prin intermediul eShop, Xbox One, prin intermediul Xbox Games Store, PlayStation 4 prin intermediul PlayStation Store și PC prin Steam sau Windows Store.  Snake Pass suportă HDR pe PlayStation 4, PlayStation 4 Pro și Xbox One S, pentru jucătorii cu un televizor compatibil HDR.

Atunci când un intrus misterios amenință liniștea casei lor, este timpul ca Noodle, șarpele și Doodle, pasărea colibri să se plece într-o călătorie îndrăzneață pentru a salva ziua. Acest control dinamic duo, trebuie să crezi că un șarpe mic și târâtor, răsucit urcă pe un drum cu 15 niveluri pe 4 lumi tematice din ce în ce mai provocatoare.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat: