Înregistrare
Or


O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Microsoft a anunțat câteva oferte noi pentru jocurile și consolele Xbox One. Să încep cu ofertele pentru console. Pachetul de 500 GB Minecraft Favorites Xbox One S este de vânzare acum pentru 250$. Pachetul de 500 GB Battlefield 1 Xbox One S poate fi luat pentru 270$. Pentru pachetul Battlefield 1, oferta se aplică pentru versiunile albe și gri ale consolei. Pachetul Minecraft Favorites este disponibil numai în alb.

Xbox

Dacă nu sunteți fani Battlefiel 1 sau Minecraft puteți achizițona orice consolă Xbox One de 500GB cu o valoare de 249$ , incluzând pachetul Gears of War: Ultimate Edition sau pachetul Special Edition Quantum Break,  doar pentru consolele albe. Ultimul, dar nu cel din urmă este pachetul Name Your Game, ce vă permite să alegeți o descărcare completă a unuia dintre cele patru titluri: Forza Motorsport 6, Rise of the Tomb Raider, Gears of War: Ultimate Edition sau Rare Replay.

Xbox

Dacă cumpărați oricare dintre aceste console, puteți obține 10 dolari pentru o perioadă de trei luni de membru Xbox Live Gold și o reducere de 10$ pentru un controller Xbox One.

Există, de asemenea, oferte pentru jocuri în această săptămână. De azi, până pe 22 iulie, puteți obține Halo Wars 2 și Gears of War 4, fiecare pentru 30$. Cu finalul vânzării Xbox Ultimate, Microsoft este așteptat să anunțe curând următorul lot de oferte săptămânale Xbox Live.

Tu ce pachet ai alege?

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat: