Înregistrare
Or


O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.
Sundered Review
Poveste8
Grafică9.5
Gameplay8.5
Sunet8.5
8.6Scor
Reader Rating: (1 Vote)
9.1

Sundered este un joc incredibil de frumos dezvoltat de cei care ne-au adus un alt joc minunat, Jotun. El este caracterizat ca fiind un Metrovania 2D în care trebuie să  lupți pentru supraviețuire.

Poveste

Tu joci cu Eshe, un rătăcit într-o lume ruinată, blocat în peșteri care se află în continuă schimbare, pline cu hoarde de inamici periculoși. Valorifică puterea din relicvele corupte pentru a învinge boșii gigantici, dar în schimbul puterii va trebui să renunți la o parte din umanitate. Rezistă sau îmbrățișează răul.

Gameplay

Eshe are de străbătut trei regiuni, fiecare cu un stil unic, inamici diferiți și sistem traversal nou. Progresul jocului nu este linear ca în orice joc de acest gen, în el jucătorul hotărăște unde vrea să meargă și ce vrea să facă prima oară. La început înarmată doar cu o sabie, ea trebuie să învingă monștrii pentru a strânge crystal shards, cu care ea își va crește nivelul în arta supraviețuirii. După fiecare moarte harta se schimbă, dar obiectivele principale rămân pe loc, ceea ce face ca fiecare călătorie să fie diferită.

Există o varietate de monștrii care îți vor moartea, de la unii micuți care te atacă la mașinării foarte mari și complexe cu diferite puterii. O mică problemă pe care am observat-o este atunci când apar inamicii. Cum inamicii apar pe hartă, iar harta se schimbă, ei au un algoritm care îi ajută să apară aproape de personaj. Algoritmul se bazează pe un sistem kill-ratio care uneori spawnează mult prea mulți adversari care sunt atât de mulți încât devine aproape imposibil să ieși învingător din bătălie, dar asta se întâmplă destul de rar și nu m-a deranjat.

Jocul stă foarte bine la capitolul performanță, nu am găsit buguri, sau scăderi foarte drastice de FPS.

Caracteristici

  • animații frumoase desenate de mână
  • Lupte pline de suspans împotriva unor boși mari
  • Abilități unice care pot deveni foarte puternice, dar cu un preț
  • Sute de upgrade-uri și multiple moduri de a-ți face personajul
  • Sfârșituri multiple și peste 15 ore de gameplay

Grafică și sunet

Grafica este ceea ce m-a impresionat foarte tare. Stilul grafic este asemănător cu cel al desenelor animate. Culori foarte bine aranjate astfel încât rezultă un contrast foarte frumos. Cei de la Thunder Lotus Games sunt deja foarte cunoscuți pentru stilul lor grafic prin faptul că s-au axat pe desene făcute manual.

Muzica este foarte plăcută, în mare parte te vei lupta pe triluri calme de vioară. Combinația dintre grafică și sunet creează o atmosferă foarte plăcută, care îți rămâne în memorie.

Concluzie

Sundered este un joc incredibil, cu o grafică impresionantă și un gameplay foarte relaxant care cu siguranță te va ajuta să scapi de plictiseală. După ce am  terminat jocul am ajuns la concluzia că își merită fiecare bănuț din prețul de $19.99.

La început el a pornit ca un kickstarter care și-a atins foarte repede suma de bani. El s-a lansat pe data de 28 iulie 2017 pe PlayStation 4, Steam, GOG, Humble Store, Origin, Twitch, Nuuvem, Chrono.gg și Uplay .

 

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat: