Înregistrare
Or


O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Super Mario Odyssey, următorul sandbox Super Mario pentru Nintendo Switch, are acum o dată de lansare oficială, 27 octombrie 2017. Nintendo a anunțat asta în timpul prezentării Nintendo Spotlight, unde a mai prezentat lumi, costume și abilități din joc.

Super Mario Odyssey a fost anunțat pentru prima dată în ianuarie în timpul evenimentului de dezvăluire a consolei Switch și este proiectat în așa fel încât să ofere o „experiență autentică de Mario platforming”. Printre adițiile noi se numără abilitatea lui Mario să-și arunce șapca, Cappy, către inamici și să-i posede pentru un timp scurt.

În timpul prezentației de la E3, Yoshiaki Koizumi a fost întrebat despre existența unui mod multiplayer în joc. Koizumi a răspuns: „Primul lucru pe care doresc să-l spun despre multiplayer este că din moment ce în cazul lui Nintendo Switch, există două controllere și este simplu să te imaginezi dându-i altei persoane unul dintre ele. Deci probabil se vor auzi lucruri despre multiplayer. Nu a venit timpul încă să discutăm despre aspectul acesta, așa că sper că veți putea aștepta până se vor afla mai multe lucruri despre acest subiect.”

Pe lângă anunțuri, la E3 a fost publicat un video cu 30 de minute cu gameplay din joc:

Nintendo a mai afirmat că Super Mario Odyssey va primi propriile figurine Amiibo, care pot fi observate mai jos. Figurinele vor apărea odată cu lansarea jocului din 27 octombrie.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat: