Înregistrare
Or


O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Zilele acestea am avut ocazia să încerc noul joc de la Pathea Games, My Time at Portia. Jocul este un simulator, open world, RPG care are data de lansare în octombrie anul acesta.

Pentru cei cărora le plac jocuri precum Stardew Valley sau Harvest Moon, My Time at Portia este exact următorul pas în materie de jocuri RPG, într-o lume post-apocaliptică, dar în loc să administrezi o fermă, aici vei avea grijă de un magazin de construcții.

În My Time at Portia, jocul se găsește în versiune Alpha pe Gamejolt, poți construi obiecte pe care să le folosești sau poți să le vinzi locuitorilor orașului pentru a strânge bani. O altă posibilitate pe care ți-o oferă jocul este să te plimbi cu un jetpack, să îți cunoști vecinii sau chiar să te bați cu monștri. Scopul tău este simplu, să îți dezvolți atelieru. Pentru a reuși asta trebuie să îți învingi concurența și să știi nevoile locuitorilor pentru a putea să le oferi ceea ce își doresc.

Cele necesare pentru fabricarea produselor sunt peste tot pe hartă, tu trebuie să te plimbi, să tai copaci și să spargi pietre pentru materiale. Odată ce ai strâns tot ce îți trebuie, te poți întoarce la bancul de lucru unde vei putea să făurești orice, dar ca să poți reuși trebuie să ai grijă să nu îți consumi toată stamina, care se regenerează doar după ce dormi.

 

Având în vedere că jocul este încă în Alpha și este departe de finalizare, există câteva probleme majore. Prima problemă este lipsa materialelor, eu uneori rămâneam fără piatră și după ce am spart pietrele din jurul casei trebuia să străbat distanțe foarte lungi pentru a face rost de ea și pierdeam destul de mult timp doar alergând. A doua problemă este legată de FPS-ul forte scăzut care pare blocat la un anumit număr, am încercat tot felul de setări, dar nu simțeam o diferență.

Una peste alta, My Time at Portia este acel tip de joc în care poți să îți petreci foarte mult timp fără să simți. Eu chiar m-am simțit bine în el și am petrecut destul de mult timp încercând să îmi dezvolt cât de mult atelierul. Am speranțe că jocul va deveni foarte popular după lansare.

 

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat: