Înregistrare
Or


O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Seria Titanfall a dezvoltatorului Respawn Entertainment se îndreaptă spre platforma mobilelor sub forma lui Titanfall: Assault, un joc de strategie în timp real.

Titanfall: Assault, care rezultă din colaborarea lui Respawn cu editorul Nexon și dezvoltatorul Particle City, este descris drept un „joc de strategie rapid și fluid”, cu promisiunea așteptată de „Titani uriași și Piloți agili”.

În plus, se pare că jocul va mai avea și o componentă bazată pe cărți de joc: „adună, upgradează și asamblează-ți setul de Piloți, Titani și Burn Cards, care oferă sprijin puternic pe câmpul de luptă”, spune site-ul oficial. De asemenea, jocul va avea moduri PvP și leaderboards.

Aceasta nu este prima încercare a Respawn Entertainment la un joc pentru mobile. Respawn, Nexon și Particle City au anunțat în trecut că au început munca la Titanfall: Frontline, un card-based battler. În ciuda acestui anunț, acel joc a fost anulat după câteva luni.

titanfall

Titanfall: Assault este programat să fie lansat pe dispozitivele cu Android și iOS în viitor, data oficială nefiind specificată. Totuși persoanele interesate sunt invitate să se preînregistreze pe site-ul oficial al jocului, unde vor fi notificați în cazul unor noutăți în viitor.

titanfall

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat: