Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/steamgames/public_html/index.php:3) in /home/steamgames/public_html/wp-content/plugins/post-views-counter/includes/counter.php on line 276
Top 5 caracteristici interesante ale jocului Far Cry 5 - SteamGames.Ro
Înregistrare
Or


O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Odată cu lansarea primului trailer pentru Far Cry 5 (vezi mai sus), am realizat o listă cu Top 5 caracteristici interesante ale jocului.

  1. Fii șeriful adjunct care îți dorești să fii! Far Cry 5 beneficiază de un mod pentru creare și personalizare a personajului care vă permite să editați personajul oricum doriți.
  2. Formează echipă cu un prieten pentru a destrăma familia Seeds, și al lor blestemat „Project at Eden’s Gate”. Far Cry 5 este primul joc din serie care vă permite să experimentați întreaga campanie în modul co-op.
  3. Recrutați o rețea de asistență pentru a conduce o revoltă împotriva cultului, descoperind cine îți este prieten și cine dușman. Locuitorii din Hope County sunt dispusi să ajute. Ei bine, majoritatea oamenilor vor să ajute, dar unii dintre ei nu o vor face.
  4. Faceți cunoștință cu cei trei localnici care s-au săturat: Pastorul Jerome, un preot mare iubitor de arme; Mary May, proprietar de bar care luptă pentru dreptate și Nick Rye, un erou foarte dedicat.
  5. Cucerește cerul în aeronavele înarmate pentru a conduce un atac aerian. Vehiculele includ camioane cu platformă dotate cu arme, muscle car-uri și mai multe altele!

Vă las mai jos și o galerie cu câteva capturi de ecran din noul joc:

Această prezentare necesită JavaScript.

 

 

 

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat: