Înregistrare
Or


O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

În conferința de presă de la E3, Sony a arătat un demo de lungă durată pentru viitorul joc bazat pe uciderea zombilor, Days Gone. Demo-ul a arătat puțin din sistem brutal de luptă, dar și puțin din mecanicile utilizate pentru stealth. Compania a lansat o variantă alternativă al acelui demo pentru a demonstra vremea schimbătoare, timpul zilei și puțin din metodele de gameplay pe care jocul le oferă.

În demo, personajul principal  Deacon St. John este pe o motocicletă și trece printr-o zonă cu zăpadă din nord-vestul Pacificului. se observă destul de clar cum vremea se schimbă în funcție de peroada anului. În primul demo Deacon experimentează o vrme mai de vară, mai caldă.

Al doileea demo a fost arătat pentru prima dată în spatele ușilor închise la E3.

Se pare că Days Gone va fi capabil să prezinte diferite capturi ale aceluiași scenariu plus o lume destul de mare de explorat. Ceea ce îl face foarte așteptat de utilizatorii de PS 4

Nu există o dată anume pentru lansarea jocului, dar există șanse destul de mari ca jocul să se lanseze anul viitor. El va avea și câteva îmbunătățiri pentru PlayStation 4 PRO, dar nu se știe ce fel de îmbunătățiri. Un lucru este clar, jocul va apărea doar pe PlayStation.

ayz Gine

 

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat: