Înregistrare
Or


O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Credeai că VAC nu-și face treaba așa cum trebuie? Stai liniștit că nu ești singurul. Aparent acest sistem mai lucrează uneori. Peste 40.000 de jucători au pierdut accesul la jocurile lor, în unele cazuri și la conturile lor – săptămâna trecută, după ce sistemul Valve Anti-Cheat (VAC) le-a marcat pentru încălcări. Nu, nu este o greșeală, 40.411 de jucători au fost banați de compania de reglementare a regulilor robotizate. Acesta este aproape triplu față de recordul anterior de interzicere din 2016, când au fost banați 15,227 jucători care s-au gândit că este o idee bună să strici competitivele altora.

Sistemul VAC banează în jur de 3.500 de conturi într-o zi obișnuită. Cu toate acestea, joi, 6 iulie, a avut loc un val fără precedent de interdicții. VAC a banat aproape 30.000 de conturi până la amiază. Valve a lansat această operațiune imediat după încheierea vânzării anuale de vară, probabil pentru a împiedica scofflaws să profite de prețurile reduse ale evenimentului la jocuri.

În plus, încă 4,972 de jucători au primit ,,ciocanul” pentru comportamentul lor abuziv în joc. Interdicțiile VAC interzic conturile să se conecteze la serverele lui Valve, ceea ce le face inutile piețele achiziționate în joc. În ansamblu, site-ul Vac-Ban, care monitorizează și raportează despre aceste incidente, estimează că trișorii au pierdut bani în valoare reală de 9.580 dolari, din cauza șanselor lor online.

Tot ce pot să spun este VACanță plăcută, niciodată nu am fost de acord cu orice tip de hack pentru joucrile multiplayer, deoarece nu faci altceva decât să enervezi lumea, și să fi banat, chiar merită să dai bani pentru a te ,,distra” o săptămână maxim?

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat: