Înregistrare
Or


O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.
Enermax Starryfort SF30

Ubisoft® a anunțat cel de-al doilea expantion pentru Ghost Recon Wildlands, Fallen Ghosts, va fi disponibil proprietarilor de season pass pe Xbox One, PlayStation®4, în data de 30 mai 2017. Expantion-ul va fi lansat la cumpărare pentru toți jucătorii o săptămână mai târziu, pe 6 iunie 2017.

Fallen Ghosts are loc după căderea cartelului Santa Blanca. Cu forța militară a lui Unidad în imposibilitatea de a-și menține controlul asupra Boliviei, țara se află într-o stare de război civil. Pentru a ajuta la restabilirea ordinii, Unidad atrage membrii cartelului, veterani, mercenari și criminali din diferite țări din apropiere ca voluntari. Împreună, ele formează o unitate specială, Los Extranjeros, care are obligația de a urmări și elimina toți agenții americani.

În această situație haotică, Ghosts au o ultimă misiune: să evacueze ultimii membri ai CIA și civili americani rămași în țară. Împușcați în misiune, Ghosts se găsesc în mijlocul junglei, fără sprijin extern, care se confruntă cu dușmani periculoși echipați cu cele mai recente echipamente și tehnologie. Acești soldați periculoși de elită sunt împărțiți în patru clase distincte:

  • Armoured: Dotați cu echipament antiglonț, sunt în mod special amenințători în luptă strânsă.
  • Elite Sniper: Echipați cu un detector de mișcare avansat, acești Elite Snipers sunt capabili să vadă ținte de la depărtare și să nu rateze niciodată lovitura.
  • Jammer: Cu o antenă de bruiaj în rucsacul lor, ei pot neutraliza drone și interfera cu toate echipamentele electronice.
  • Covert Ops: Echipați cu un nou dispozitiv prototip de cloaking, care îi face aproape invizibili, și o arbaletă puternică, ei dau un nou înțeles cuvântului „Ghost”.

Campania „Fallen Ghosts” va cuprinde 15 misiuni noi, în care jucătorii vor trebui să doboare patru șefi noi, situați în trei regiuni diferite. În expansion, jucătorii vor începe, la nivelul 30, cu un nou personaj echipat cu toate abilitățile principale de joc. Nivelul maxim va crește de la 30 la 35, iar jucătorii vor putea să deblocheze nouă abilități noi, inclusiv abilități fizice, arme și drone.

Fallen Ghosts are șase arme exclusive noi, de la puști de atac, puști cu lunetă și o arbaletă care poate fi echipată cu săgeți explozive.

În cele din urmă, cei mai mulți jucători hardcore vor fi încântați să știe că dificultățile avansate și cele ale experților au fost modificate pentru a oferi o provocare și mai mare. Prin dezactivarea HUD, jucătorii vor obține experiența cea mai extremă și mai tactică posibilă în Ghost Recon Wildlands.

În Tom Clancy Ghost Recon Wildlands, jucătorii descoperă un viitor fictiv în Bolivia, în care trebuie să doboare cartelul de droguri Santa Blanca prin toate mijloacele necesare. În spatele liniilor inamice ei vânează ținte și descoperă informații, folosind oricare dintre cele peste 60 de vehicule disponibile, inclusiv mașini, motociclete și chiar elicoptere pe care le pot comanda. Pentru a distruge cartelul, jucătorii trebuie să lupte pentru a ajunge la El Sueño, nemilosul lider al Santa Blanca, eliminând operațiunile cartelul pas cu pas, în timp ce destramă alianțele dintre traficanții de droguri și guvernul corupt. Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands va beneficia și de un mod PvP în lunile următoare.

Pentru mai multe informații despre Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, vizitați ghostrecon.com.

Pentru mai multe informații despre jocurile Ubisoft, vizitați ubiblog.com.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat: