Înregistrare
Or


O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Sezonul actual din The Walking Dead, A New Frontier, se încheie săptămâna următoare odată cu lansarea episodului 5. Recent, dezvoltatorul a publicat un nou trailer pentru episod, care îți dă o idee la ce să te aștepți de la acesta.

În caz că nu ai jucat și nu știi ce se întâmplă în episodul al patrulea, „Thicker Than Water”, atunci poate ai vrea să stai departe de acest trailer deoarece vei întâlni spoilers. Trailerul oferă senzația de sfârșit de sezon, iar în plus arată și lupte interesante călare pe cai. Aruncă o geană la el mai jos.

Episodul 5 este intitulat „From the Gallows”, iar Telltale a spus despre acesta că este „cel mai bine croit de până acum”, făcând referire la faptul că este bazat pe toate alegerile făcute din primul episod.

Episodul final se lansează pe 30 mai și va fi disponibil pe PS4, Xbox One, Steam PC, iOS și Android. În caz că ai cumpărat deja season pass-ul, episodul va fi deblocat automat.

A New Frontier este al treilea sezon din seria The Walking Dead de la Telltale Games. Poți citi aici recenzia noastră a celor patru episoade apărute până acum din sezonul 3.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat: