Înregistrare
Or


O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Jucătorii vor avea parte de acțiune precum personajele lor favorite, în timp ce își vor însușii arta “Ninjability”

Burbank, California – 29 iunie 2017 – Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games și LEGO Group, au anunțat jocul video LEGO® NINJAGO®, care va permite jucătorilor să pornească în aventura animată de pe marele ecran a filmului LEGO NINJAGO. Dezvoltat de TT Games și publicat de Warner Bros. Interactive Entertainment, jocul video LEGO NINJAGO va fi disponibil pentru PlayStation®4, Xbox One, Nintendo Switch ™ și PC începând cu data de 22 septembrie 2017, în aceeași zi în care se lansează și filmul pe marile ecrane.
„Jocul LEGO NINJAGO aduce acțiune non-stop și o combinație palpitantă a filmului, astfel încât copiii să se poată angaja în propriile aventuri Ninjago”, a declarat Tom Stone, Managing Director, TT Games. „Mișcările intensificate vor ajuta jucătorii să traverseze Ninjago cu fluiditatea și grația unui războinic secret ninja și să-și îmbunătățească abilitățile de luptă”.
„LEGO Group are plăcerea de a extinde experiența de joc Ninjago cu jocul video LEGO NINJAGO”, a declarat Sean McEvoy, VP Digital Games, The LEGO Group. „Fanii se vor bucura să se joace în rolul eroilor lor preferați de Ninjago și să se alăture unei aventuri epice”
În joc, jucătorii se vor lupt cu valuri de dușmani, cu onoare și îndemânarea personajului lor ninja favorit Lloyd, Nya, Jay, Kai, Cole, Zane și Wu pentru a-și apăra insula din Ninjago de răul Lord Garmadon și armata lui Shark. Pentru a face acest lucru, ei trebuie să stăpânească arta “ninjagilității”, care le permite să traverseze Ninjago prin ziduri, sărituri înalte și luptând cu dușmanii Ninjago, pentru a se avansa și a-și îmbunătăți abilitățile de luptă ale ninja. Jucătorii pot folosi forța de luptă Spinjitzu pentru a apăra împreună Ninjago.
Jocul are opt locații mari, pline de acțiune, bazate pe povestea filmului LEGO NINJAGO. Fiecare locație include propriul “Challenge Dojo” unic, unde jucătorii își pot pune la încercare abilitățile de luptă și să înfrunte inamici din ce în ce mai puternici. Cu Battle Maps, jucătorii pot juca împotriva prietenilor și familiei lor în patru moduri de joc diferite, cu un joc competitiv pe ecran separat pentru până la patru jucători.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat: